Drama nasred ulice: Državljanin BiH se potukao sa Sirijcem zbog – žene

/

Policija njemačkog grada Pfarkirchena reagovala je dojavu fizičkog sukoba na javnom mjestu kada je došlo je do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba muškarca (39) iz BiH i državljanina (26) Sirije.

Kako stoji u saopćenju njemačke policije, oni su sinoć dobili dojavu da se u Banhoffstrasse dva muškarca tuku te da djeluje da je riječ o ozbiljnom inicdentu.

Navodno, njih dvojica su e prvo posvađali zbog žene, a nakon par uvreda, verbalni sukob je prerastao u fizički. Navodno, prvo je državljanin BiH udario Sirijca u glavu, a ovaj je uzvratio.

U ovom incidentu obojica su lakše povrijeđeni. Kako prenose mediji, oni će biti prijavljeni za remećenje javnog reda i mira, ali i nanošenje fizičkih povreda, prenose Nezavisne novine.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Isječen plastenik u Maglaju

Dežurnom policijskom službeniku Policijske stanice Maglaj obratilo se lice...

Tešanjska policija uhapsila dvije osobe u Rosuljama

U mjestu Rosulje općina Tešanj, od strane policijskih službenika...

Doboj Jug: Radnica kladionice ukrala novac

U prostorije Policijske stanice Doboj Jug obratilo se lice...

U saobraćajnoj nesreći smrtno stradao putnik autobusa

Policijskoj upravi Doboj danas, oko 02,55 časova, prijavljeno da...