Tešanjska policija uhapsila dvije osobe u Rosuljama

/

U mjestu Rosulje općina Tešanj, od strane policijskih službenika Policijske stanice Tešanj, kontrolisana su lica K.A. (1995) i B.J. (1990), oba iz Tešnja, koji su se nalazili u parkiranom putničkom motornom vozilu, marke “VW Passat”.

Izvršenim pregledom lica, vozila i prostora oko vozila pronađen je jedan upakovan sadržaj praškaste materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, a u neposrednoj blizini vozila pronađena je odbačena jedna plastična boca u kojoj su se nalazili upakovani sadržaji praškaste i biljne materije, koji svojim izgledom asociraju na opojnu drogu.

Pronađeni predmeti su oduzeti, a zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga” navedena lica su lišena slobode i zadržana u prostorijama za zadržavanje, precizira se u izvještaju MUP-a ZDK.

Od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj izvršen je uviđaj, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Isječen plastenik u Maglaju

Dežurnom policijskom službeniku Policijske stanice Maglaj obratilo se lice...

Drama nasred ulice: Državljanin BiH se potukao sa Sirijcem zbog – žene

Policija njemačkog grada Pfarkirchena reagovala je dojavu fizičkog sukoba...

Doboj Jug: Radnica kladionice ukrala novac

U prostorije Policijske stanice Doboj Jug obratilo se lice...

U saobraćajnoj nesreći smrtno stradao putnik autobusa

Policijskoj upravi Doboj danas, oko 02,55 časova, prijavljeno da...