REVOLUCIJA U PODMLAĐIVANJU I OBNOVI KOŽE– Yaqoot i NeofoundExo od sada i u Ginza centru za ljepotu i estetiku

/

LoveCosmedical – italijanski proizvođač revolucionarnih preparata za estetsku medicinu i kozmetologiju predstavljen je danas u Doboju od strane Lip Medic d.o.o. Tuzla u okviru edukacije i promocije višestruko nagrađivanih proizvoda u estetici – skin boostera Yaqoot koji je već proglašen proizvodom godine,

Neofound EXO sgzosoma te Desobody i Desoface proizvoda za efikasno tretiranje lokaliziranih masnih naslaga. Dijana Lipovac, mr. ph. – vlasnica Lip Medic d.o.o. – kao zastupnik i distributer za LoveCosmedical proizvode u BiH kaže kako je spojila znanje iz farmacije i ljubav prema kozmetologiji i estetskoj medicini te ponudila našem tržištu proizvode kakve zaslužuje- najbolje.

Kroz edukaciju koja je danas održana za zaposlene kozmetičare i kozmetologe u estetskom centru Ginza u Doboju, stekli su se preduslovi da navedeni proizvodi i tretmani dođu i do krajnjih korisnika u ovom dijelu BiH.

U razgovoru sa Aldijanom Kadić, vlasnicom Ginze saznali smo da će za korisnike već od naredne sedmice biti u ponudi nekoliko tretmana: Biomodulator skin booster – Yaqoot- inovativni tretman kojim se koži vraća sjaj i jedrina a bore su korigovane ili u potpunosti obrisane sa naše kože, potom apsolutno najpopularniji tretman egzosomima – NefoundEXO, PMP pepermint piling, te tretmani za topljenje lokaliziranih masnih naslaga na tijelu i licu kao i tretman za rast kose (idealan i kao pripremni tretman prije presađivanja kose).

O samim tretmanima, kao i zakazivanju termina možete saznati više ako posjetite www.ginza.ba ili pozovete 053/962 777 kao i kroz Instagram profil: @ginza.ba

Ukoliko ste vlasnik kozmetičkog ili estetskog centra a želite saznati više o proizvodima te mogućnostima edukacije upit je moguće poslati putem e-mail adrese: info@ginza.ba .

spot_img

Povezani postovi

Započni put ka boljoj verziji sebe u Arena Six Jelah!

Vrijeme je da učiniš prvi korak ka boljoj formi!...

Izvanredan uspjeh B2B samita u Sarajevu: Održano više od 700 sastanaka

Od 30. septembra do 2. oktobra 2024. godine, Sarajevo...

Konferencija ELT for Sustainability

Konferencija ELT ZA ODRŽIVOST (ELT for Sustainability): Oblikovanje održive...

ProCredit Bank na Sajmu privrede u Tešnju: Zajedno za održivi rast BiH

ProCredit Bank ponosno učestvuje na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu privrede...