Zavidovići: Obavještenje o pokrenutim postupcima javnih nabavki u vrijednosti od 505.006,88 KM

/

Grad Zavidovići u zadnjoj trećini mjeseca augusta pokrenuo je slijedeće postupke javnih nabavki:

  1. Sanacija trotoara na mostu u ulici “Pinkasa Bandta”. Vrijednost javne nabavke 41.828,67 KM. Planirano je izvođenje radova na rušenju postojećih i izgradnjih novih trotoara s obje strane mosta, ukupne širine 2,07 m i dužine 89,0 m uz ugradnju uvičnjaka te izvođenje potrebnih betonskih i asfaltnih radova.
  2. Asfaltiranje puta Vikovići – Donji Jusići. Vrijednost javne nabavke 38.999,61 KM. Predviđeno je presvlačenje postojećeg armirano-betonskog kolovoza asfalt – betonom u dužini od l=385,0 m i širine 3,0 m. Projekat se realizaciju u saradnji s mještanima.
  3. Investiciono održavanje i sanacija dijela lokalnog puta Krivaja – Smailbašići – Fazlići. Vrijednost nabavke 33.798,38 KM. Planirani su radovi na sedam lokacija sa najvećim deformacijama puta. Potrebno je izvršiti sanaciju lokalnih oštećenja saobraćajnice uz skidanje oštećenog asfalta, mašinski iskop trupa ceste radi zamjene tla lošije nosivosti te ugradnja asfaltnog sloja sa radovima na odvodnji.
  4. Sanacija ograde na mostu u ulici “Roncadelle” (gradski most). Vrijednost javne nabavke iznosi 32.939,01 KM. Planirana je izrada metalne ograde za pješake na mostu od pocinčanih čeličnih cijevi. Ograda se postavlja obostrano, odnosno s obje strane mosta u ukupnoj dužini od 187,00 m.
  5. Završetak asfaltiranja dionice lokalnog puta Žioke – Mahoje – Potok. Za ovu namjenu opredijeljeno je 38.423,74 KM. Planira se asfaltirati dionica puta u dužini od 297 m, širine 3 m.
  6. Nabavka, transport i isporuka cement-betona za potrebe modernizacije puteva na području Zavidovića. Vrijednost javne nabavke iznosi 79.957,80 KM.
  7. Sanacija lokalne ceste Zavidovići – Biljačić – Brankovići II faza“. Vrijednost javne nabavke iznosi 111.329,95 KM a sredstva su obezbijeđena od strane Vlade Federacija Bosne i Hercegovine i iz Budžeta Grada Zavidovići. U okviru predmetnih radova predviđeno je izvođenje radova na dionici puta u dužini od 320 m, širine 4 m i uz izradu bankina i rigola.
  8. Rekonstrukcija i asfaltiranje lokalne ceste Donja Lovnica – Gornja Lovnica, III faza. Vrijednost javne nabavke iznosi 127.729,72 KM a sredstva su obezbijeđena od strane Vlade Federacija Bosne i Hercegovine i iz Budžeta Grada Zavidovići. Planirani su radovi na asfaltiranju dionice puta dužine 450 m i širine 6 m.

Postupci javnih nabavki objavljeni su na Portalu javnih nabavki, u skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, a o toku i završetku postupaka, te izboru najpovoljnijih ponuđača javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Javni poziv: Podsticaji samozapošljavanja za pripadnike branilačke populacije ZDK za 2024. godinu

Javni poziv za dodjelu podsticaja samozapošljavanja pripadnika branilačke populacije...

Javni poziv: Podsticaji zapošljavanja pripadnika branilačke populacije ZDK u pravnim licima za 2024. godinu

Javni poziv za dodjelu podsticaja zapošljavanja pripadnika branilačke populacije Zeničko-dobojskog...

Doboj Jug: Obavještenje o dodjeli novčanih sredstava: za pomoć u stambenom zbrinjavanju branilaca i njihovih porodica

Obavještavaju se branioci i članovi njihovih porodica koji imaju...

JU OŠ „Rešad Kadić“ Tešanj raspisuje ponovni javni konkurs za upis polaznika

Na osnovu člana 24. Zakona o obrazovanju odraslih („Službene...