Beskućnik iz BiH sa maloljetnicima obijao automobile po Kelnu

/

Policija u Kelnu privela je 30-godišnjeg beskućnika iz BiH koji je zajedno sa maloljetnicima (13 i 15) obijao automobile na parkingu u Kelnu.

Policija je izašla po prijavi 28-godišnjaka koji je posmatrao sve šta se dešava na parkingu Luzerner Veg, a po dolasku policija je vrlo brzo uspjela da uđe u trag u izvršiocima ovog krivičnog djela.

S obzirom da su dvojica izvršioca maloljetnici, pred sudiju je danas izveden samo 30-godišnjak iz BiH. Kada je riječ o maloljetnicima, oni su prvo privedeni, saslušani, a zatim ih je policija predala njihovim zakonskim starateljima.

Inače, ovo je samo jedan u nizu slučajeva pokušaja krađe automobila u Kelnu. Naime, policija se već mjesecima suočava sa ovim problemima, a još uvijek nije poznato da li su danas privedeni osumnjičeni krivi i za druge provale i krađe automobila u Kelnu.

Izvor: Avaz

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Nevrijeme ide prema BiH: Olujne ćelije zahvatile Sloveniju, grad razbijao stakla na autima

Olujne ćelije zahvatile su Sloveniju i u poslijepodnevnim satima...

Apokaliptične scene u Švicarskoj: Nema struje, voda nosi mostove, sve više nestalih osoba

U Švicarskoj se nekoliko osoba vodi kao nestalo u...

Policija u Beogradu pronašla misteriozni trag: Terorista i žena imaju bebu?

Jake snage MUP-a Srbije raspoređene su po Novom Pazaru...

Otmica djevojčice u Grčkoj: Aktiviran Amber alert

U Grčkoj je aktiviran Amber alert zbog otmice četrnaestogodišnje...