Adi-Mark prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

/

U realizaciji projekta Mješovite srednje škole Tešanj “Jedan privrednik, jedna učionica ” učestvovao je Adi-Mark i donirao stolariju za učionicu broj jedan .

“Donirana stolarija je ugrađena, a učionica sada izgleda ljepše i ima bolje uslove za kvalitetniju realizaciju nastavnog procesa. Hvala Vam u ime učenika i uposlenika Mješovite srednje škole što ste iskazali svoju darežljivost i dobročinstvo, i olakšali nam svakodnevni rad! Hvala Vam što ste potrebe naših učenika stavili na prvo mjesto!”- navodi se iz ove obrazovne institucije.

Adi-Marketi

Adi-Marketi su trgovine mješovite robe. Uz trajno niske cijene, kvalitetne proizvode i ljubazno osoblje grade neraskidive veze s kupcima. Zadovoljni kupci su glavni razlog tradicije duge preko 20 godina. Izdvojite vrijeme i posjetite Adi – Markete, sigurno ćete biti zadovoljni, također, ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih za proizvode, dostupnost i cijene proizvoda, možete ih kontaktirati putem facebook stranice Adi Marketi ,Tešanj ili na broj telefona 032-650-462.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Pobjeda Tešanj objavljuje javni oglas za prodaju putničkog i teretnog vozila

Na osnovu člana 122. Statuta „Pobjeda- d.d. Tešanj, Fabrika...

Stranka za BiH i DF se izjasnili: U Tešnju podržavaju kandidata za načelnika iz SDA

Kako još uvijek nezvanično saznajemo lokalni općinski odbori Stranke...

Učenici Mješovite srednje škole Tešanj ostvarili zapažene rezultate na Festivalu rada

Učenici Mješovite srednje škole Tešanj su učestvovali na petnaestom...