Firma Inžinjering Jelah prijatelj Mješovite srednje škole

/

U realizaciji projekta “Jedan privrednik, jedna učionica” učestvovala je firma Inžinjering i donirala stolariju za CAD /CAM kabinet.

“Donirana stolarija je ugrađena, a naši učenici i profesori sada imaju bolje uslove za kvalitetniju realizaciju nastavnog procesa i ljepši boravak u školskim klupama. Zahvaljujemo se firmi Inžinjering na iskazanoj darežljivosti i dobročinstvu. Hvala Vam što ste društveno odgovorna firma koja prepoznaje važnost obrazovanja!” – navode iz Mješovite srednje škole Tešanj.

Firma Inžinjering Jelah

Firma Inžinjering Jelah, pod ovim nazivom egzistira od 1990. godine kao samostalna zanatska radnja za projektovanje i izvođenje građevinskih radova, da bi zatim 1991. godine ta djelatnost bila proširena i na trgovinu.

Primarna djelatnost firme jeste proizvodnja i montaža prefabrikovanih armirano- betonskih prednapregnutih elemenata za visko i nisko gradnju, kao i prodaja i ugradanja betona, uz izradu svih vrsta projekata i prateće dokumentacije.

Za brzo i kavalitetno odrađene poslove iz oblasti projektovanja i izvedbe objekata pobrinut će se njihov mladi i stručni tim inžinjera, moderna mehanizacija i stručna radna snaga s iskustvom pri izvedbi velikog broja objekata širom Bosne i Hercegovine, kao i regiona.

U saradnji s partnerskim firmama u mogućnosti su , također, raditi i objekate po sistemu ključ u ruke za skoro sve vrste objekata.

2016.godine proizvodnju sele na novu lokaciju, gdje na oko 9000 m2 proizvodne površine opremljene najmodernijim kalupima i pistama za proizvodnju prednapregnutih AB elemenata, nastavljaju sa radom. Na istoj lokaciji nalaze se dva postrojenja za proizvodnju betona, koji su opremljeni vrhunskim dozatorima i senzorima, što nam omogućava proizvodnju i ugradnju betona visokog kvaliteta.

Kontrola kvaliteta betona vrši se u sopstvenoj laboratoriji Inžinjeringa 1 i laboratorijama instituta GIT dd Tuzla.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Održana konstituirajuća sjednica Općinske organizacije Snaga Naroda Tešanj

Poštovani građani Tešnja, dana 17 maja 2024 god. održana...

Prihodi Banje Vrućice rasli za 22 odsto, kvartalni profit 1,36 miliona KM

Zdravstveno-turistički centar (ZTC) Banja Vrućica u prvom kvartalu ove...

Doboj Jug: Potpisani ugovori za općinske stipendije

Danas su u Sali vijeća Općine Doboj Jug uz...

Javni parking u Tešnju dobio punjač za električne automobile

U rad je pušten punjač za električne automobile na...