Nakon smrti Slađane Guduraš odmotano klupko elitne prostitucije

/

Policija je u telefonu pjevačice i starlete Slađane Guduraš (27), koja je u decembru poginula u saobraćajnoj nesreći, pronašla brojeve telefona klijenata elitne prostitucije, saznaje Kurir.

Mušterije su brojne poznate ličnosti, među njima je i jedan bivši ministar. Zahvaljujući „zlatnom“ telefonu, u kojem su bili kontakti korisnika usluga prostitutki, olakšano je hapšenje makroa i glavnog organizatora posla Mihajla Maksimovića (33) iz Šapca.

Ključni dokaz

Slađana Guduraš poginula je 10. decembra prošle godine kod Kuzmina, kada je“golfom 5“ sletjela u kanal pored puta. Slupani automobil sa njenim tijelom pronađen je šest dana kasnije.

“Kako je ova devojka nestala na misteriozan način i danima je trajala potraga za njom, policija je počela istragu. Među stvarima pokojne Slađane pronađeno je i nekoliko mobilnih telefona. U jednom od njih pronađeno je na desetine brojeva, za koje se ispostavilo da su kontakti prostitutki i klijenata. Reč je o tzv. zlatnom telefonu. Ovo je bio jedan od ključnih dokaza koji su doveli do Mihajla Maksimovića i on je priveden nekoliko dana kasnije. Tada je i celo klupko oko ove grupe koja se bavila elitnom prostitucijom počelo da se odmotava”, kaže sagovornik Kurira iz istrage.

Ministar redovan klijent

U „zlatnom“ telefonu nađeni su brojevi klijenata iz svijeta politike, sporta, estrade i biznisa.

“Ipak, najkrupnija zverka u ovom imeniku je jedan bivši ministar, koji je godinama bio u vrhu vlasti. On je bio redovan korisnik usluga prostitucije. Pre nekoliko meseci platio je čak 500 evra za usluge prostitutke iz ove grupe”, priča naš izvor.

Kako je Kurir već pisao, među korisnicima elitne prostitucije bili si i srpski poznati sportisti, a naročito članovi fudbalske reprezentacije Srbije.

MIMI ORO PORASLA CENA!

      

Sa Mihajlom Maksimovićem u decembru je uhapšeno i nekoliko djevojaka osumnjičenih za prostituciju. One su sa prekršajnim prijavama puštene.

“Njihova imena danima nisu silazili sa naslovnih strana, i one su danas još popularnije, a cijena im je vrtoglavo porasla. Milica Živanović, zvana Mimi Oro, sada za uslugu dobija i do 1.000 evra, što je nekoliko puta više nego ranije” kaže sagovornik Kurira.

Izvor : prnjavorski.net

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešnjaku ukraden VW Golf

Policijskoj stanici Tešanj obratio se M.B. (1991) iz Tešnja...

Tešanj: Autobus udario maloljetnicu, bore joj se za život

Maloljetnica je sinoć povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Tešnju...

Tragična smrt poznate bh. pjevačice: Izvršila samoubistvo vješanjem

Lukavčanka i pjevačica Mensura Salkić tragično je sinoć preminula. "Tužilaštvu...

Pravda za svirepo ubistvo Saše Kulišića u Doboju i dalje na čekanju

Pokušaj Okružnog suda u Doboju da počne proces protiv...