Svirepo: Mađarska policija suzavcem napala novorođenče, spašavali ga ljekari iz Srbije!

/

Mađarska policija otvorila je jednu ogradu, kada su migranti pomislili da će nesmetano ući u njihovu zemlju, ali su ih dočekali suzvaci i vodeni topovi..

U sukobu mađarske policije i migranata do kojih je došlo u srijedu, snage bezbjednosti nisu gledale na koja udaraju, pa se tako na meti našla i beba od samo mjesec dana.

Ona je povrijeđena suzavcem, a sprski ljekari su pritrčali i pružili joj neophodnu pomoć.

“Juče je ovo malo biće od jednog mjeseca takođe bilo poprskano suzavcem od strane mađarske policije!!! Naši lekari su mu pružili pomoć… I danas smo tamo! Nadamo se mirnijem danu”, napisali su na Facebook profilu Sačuvajemo bebe.

Podsjetimo, mađarska policija otvorila je jednu ogradu, kada su migranti pomislili da će nesmetano ući u njihovu zemlju, ali su ih dočekali suzvaci i vodeni topovi. Migranti su uzvratili kamenjem i plastičnim flašama, a pripadnici mađarske policije su počeli da pucaju i da ih tuku pendrecima.


Na meti mađarske policije našli su se i srpski ljekari hitne pomoći koji su pokušavali da pomognu migrantima, kao i novinari koji su došli da izvještavaju. Oni su pretučeni, oprema im je polomljena i tjerali su ih da brišu video zapise koje su napravili.

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Oluja Boris u Europi: Zašto je postala katastrofa epskih razmjera?

Oluja Boris već je donijela ekstremne količine kiše širom...

Sve teža situacija sa poplavama u Europi: Proglašeno stanje prirodne katastrofe u Poljskoj

Gradonačelnik Lądek-Zdrója Tomasz Nowicki je već u subotu, 14....

Kako će se od novembra ulaziti u EU: Uzimanje otisaka i fotografiranje lica

Pregled pasoša, uzimanje otisaka najmanje četiri prsta i fotografiranje,...

Izbio veliki požar u Sutomoru

Vatrena stihija koja se pola sata nakon ponoći razbuktala...