U danima vikenda čak četiri požara u Tešnju

/

Kako stoji u izvještaju Službe civilne zaštite Profesionalna vatrogasna jedinica (PVJ) u protekla 72 sata intervenisala je četiri puta i to:

-Dana 19.03.2022. godine u 12:43 sati  ekipa PVJ je intervenisala u naseljenom mjestu Šije kojom prilikom je gorilo nisko rastinje površine oko 4 dunuma i sijeno. U gašenju su učestvovala 2 vatrogasca i 1 mještanin.

-Istog dana u 18:18 sati ekipa PVJ je intervenisala u naseljenom mjestu Logobare kojom prilikom je gorilo nisko rastinje površine oko 15 dunuma. U gašenju su učestvovala 4 vatrogasca.

-Dana 20.03.2022. godine u 09:23 sati ekipa PVJ je intervenisala u naseljenom mjestu Trepče kojom prilikom je došlo do zapaljenja inkbutora za piliće u objektu. U gašenju su učestvovala 2 vatrogasca.

Istog dana u 15:10 sati ekipa PVJ je intervenisala u naseljenom mjestu Raduša kojom prilikom je gorilo nisko rastinje površine 1,5 dunuma. U gašenju su učestvovala 2 vatrogasca i 3 mještana.

U požarima je prouzrokovana materijalna šteta, a povrijeđenih nije bilo.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Pobjeda Tešanj objavljuje javni oglas za prodaju putničkog i teretnog vozila

Na osnovu člana 122. Statuta „Pobjeda- d.d. Tešanj, Fabrika...

Stranka za BiH i DF se izjasnili: U Tešnju podržavaju kandidata za načelnika iz SDA

Kako još uvijek nezvanično saznajemo lokalni općinski odbori Stranke...

Učenici Mješovite srednje škole Tešanj ostvarili zapažene rezultate na Festivalu rada

Učenici Mješovite srednje škole Tešanj su učestvovali na petnaestom...