Pogledajte haos koji je nevrijeme izazvalo u Sloveniji: Niko ne pamti da je tokom jedne noći udarilo 20.000 gromova!

/

Nevrijeme koje je tokom noći udarilo svom snagom izazvalo je tokom noći zastrašujuću predstavu na nebu jer je za nekoliko sati nad Slovenijom zabilježeno 20 hiljada gromova

Nevrijeme koje je tokom noći udarilo svom snagom izazvalo je tokom noći zastrašujuću predstavu na nebu jer je za nekoliko sati nad Slovenijom zabilježeno 20.000 gromova, što je po riječima stručnjaka prava rijetkost za ovo godišnje doba, prenijeli su mediji u ovoj zemlji.

Na Elektrotehničkom institutu “Milan Vidmar” su i sinoć budno pratili događanja na nebu. Nevrijeme koje je donijelo ogromne količine kiše i poplave karakterisao je i veliki broj gromova.

“Na teritoriji Slovenije je za 10 časova zabilježeno približno 20 hiljada gromova. Takvu aktivnost nekada bilježimo tokom letnjih meseci ali je za ovo godišnje doba prava rijetkost”, rekli su stručnjaci ovog instituta, piše Bh-index.

 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Pogledajte kako se Zagrepčaninu za nekoliko sekundi zapalio električni romobil (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa jednog parkinga,...

Emotivna objava Usame Zukorlića: Otkrio gdje je umrla njegova majka

Usame Zukorlić na svom zvaničnom Facebook profilu objavio je emotivnu...

Potvrđeno: Poginuo iranski predsjednik i svi putnici u helikopteru

Ebrahim Raisi, predsjednik Irana, poginuo je u helikopterskoj nesreći,...

Značajan pad prodaje pesticida u EU

Došlo je do upadljivog pada količine pesticida prodatih u...