Sjajna partija bordo momaka: Pet golova kao poklon za 68.rođendan

/

Fudbaleri Sarajeva slavili su ubjedljivu domaću pobjedu (5:0) protiv ekipe Radnika u utakmici koja se igrala u okviru 12. kola BHT PL BiH.

Već na samom početku fudbaleri Sarajevu krenuli su furiozno. Igrao se 13. minut Velkoski je sjano ubacio, a Okiću nije bilo teško da pogodi za vodstvo.

Sarajevo je nastavilo da napada, a nakon udarca Radovca sjajno brani golman gostiju Bodiroga, ali na odbijenu loptu dobro je reagovao Velkoski koji povećava vodstvo domaće ekipe.

Dvije minute kasnije rijetko viđena akcija na našim terenima. Bilbija je na kraju proigrao Velkoskog koji sigurno pogađa.

Igrao se 32. minut kada je Puzigaća izveo slobodan udarac, a nakon odbijene lopte od strane Bodiroge, Bilbija je poslao loptu pod prečku, i ubjedljivo vodstvo domaće ekipe 4:0, što je i bio rezultat prvog poluvremena

U drugom poluvremenu, fudbaleri Sarajeva su postigli još jedan pogodak, nakon asistencije Bilbije mrežu gostiju je pogodio Okić, te stavio tačku na sjajno izdanje bordo ekipe, piše Oslobođenje.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

“Zmajevi” večeras protiv moćne Nizozemske

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras gostuje Nizozemskoj na...

Premijer Pivić i ministar Mušija ugostili mastera Edina Kajevića nakon prijema u Kuću slavnih takekwondoa

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić i ministar za obrazovanje,...

Streljački klub Tešanj uspješan na 15. međunarodnom turniru Visoko 2024

Ljetna pauza za članove Streljačkog kluba Tešanj završena je...

Prva liga FBiH: Na četiri duela postignuto 17 golova, gosti imali više razloga za slavlje

Odigrana su preostala četiri susreta prvog kola Prve lige...