Čedo Jovanović hitno prebačen u bolnicu i operisan

Datum:

Čedomir Jovanović sinoć je ponovo operisan, saznaje „Alo!“. Lider liberala je oko 21 sat hitno prebačen u bolnicu „Banjica“ gde mu je po drugi put za dvije nedjelje operisano lijevo koljeno


-Tim ljekara Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica“ odmah je reagovao. Zaustavljeno je krvarenje. Nisu željeli da čekaju jutro, pa je hirurška intervencija urađena isto veče – kaže izvor “Alo!”blizak lideru LDP-a.

 

Jovanović je isto koljeno operisao i prije dvije nedjelje, a koliko je zahvat bio ozbiljan ukazuje i to što su ljekari tada morali da mu odstrane i dio kosti lijevog koljena. Lideru LDP-a je tada očišćen zglob, a sanirana su i oštećena tkiva ligamenata, tetiva i mišića.

 

Čedomir Jovanović

 

Do sada je pet puta operisao i desno koljeno. Hirurška intervencija na desnom koljenu Jovanoviću je posljednji put urađena početkom augusta, po povratku u Beograd sa porodičnog ljetovanja na Mikonosu.Čedomir Jovanović

 

 

 

Inače, prvi čovjek LDP-a je zbog dugogodišnjeg bavljenja raznim sportovima više puta zadobijao ozbiljne povrede koljena zbog čega je morao da bude i operisan. Zbog povreda je duže vrijeme išao i na terapije kod poznatog stručnjaka Milana Ilića, koji je liječio i Anu Ivanović, kao i košarkaša Nenada Krstića dok je bio u NBA.

 

(alo.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

Povezani postovi
Related

U Hrvatskoj palo 40 centimetara snijega

Na području Gorskog kotora i Like padao je snijeg. Također,...

Muž nokautirao zvaničnika HDZ-a nakon što mu je suprugu uhvatio za stražnjicu

Direktor Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom...

Nakon presude: Objavljeni detalji brutalnog ubistva pjevačice Marjanović

Zoran Marjanović, osuđen je juče na 40 godina zatvora...

Preminuo Malčanski berberin, doživotno osuđeni silovatelj

Jučer je u Kazneno-popravnom zavodu Požarevac preminuo Ninoslav Jovanović,...