Horor u Bihaću: Zapalili automobil u čijem gepeku je bio muškarac

/

U nedjelju uvečer oko 20.30 sati Vatrogasna jedinica Velika Kladuša zaprimila je dojavu o požaru, koji je u naselju Trn-Polje zahvatio automobil Mercedes, slovenačkih registarskih oznaka, u vlasništvu 54-godišnjaka iz Todorovske Čelinje.


“Izlaskom na lice mjesta dojava je potvrđena, a u prtljažniku automobila pronađeni su ugljenisani ostaci, za koje postoji sumnja da su ljudski, odnosno da je riječ o ljudskom lešu”, rekao je za Fenu glasnogovornik Policije Unsko-sanskog kantona (USK) Ale Šiljdedić.

Po njegovim riječima, uviđaj na licu mjesta vrše službenici Sektora kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova USK-a i dežurni kantonalni tužilac, a više detalja bit će poznato po njegovom okončanju.

(Bh-index)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Maglajlija poginuo u teškoj nesreći u Sloveniji

Dženan Bajrić iz Maglaja poginuo je u nedjelju oko...

Tragedija u Zavidovićima: Žena poginula na gradilištu, pregazio je kamion

Na gradilištu u Zavidovićima danas se dogodila stravična nesreća...

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo Danke, tijelo djevojčice još nije nađeno

Viši sud u Zaječaru produžio je za još 30...

Saobraćaj obustavljen na M-17 zbog saobraćajne nezgode kod Moševca

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu...