Horor u kući sotonista ljudoždera: U dvorištu pronađeni ljudski ostaci, po zidovima pentagrami i svastike

/

Policija iz Sjeverne Karoline objavila je video snimku iz kuće optuženog sotonista ubojice Pazuze Algarada (35) od koje se okreće želudac

Unutar kuće u gradu Clemmonsu, u čijem je dvorištu policija prošlog mjeseca pronašla dva plitko zakopana odstajala trupla, nalazi se more smeća i životinjskog izmeta, sve smrdi po truleži, a zidovi su prekriveni pentagramima, svastikama i crtežima vraga.

 

Jeziva scena nalazi se iza vrata prekrivenih lubanjama i misterioznim simbolima, a osim njih na imanju ništa ne odaje dojam da se tamo odvijao pravi horor još 2009. godine.

 

Algarad je živio s majkom Cynthijom Lawson, također sotonisticom, te nevjenčanom suprugom Amber Burch (24).

 

Susjedi su kazali za 35-godišnjaka koji je optužen za ubojstvo Joshue Fredricka Wetzlera (37) i Tommyja Deana Welcha (36), da je u svojoj kći žrtvovao životinje i izvodio sotonističke rituale.

 

Jedan prijatelj je kazao kako su svima kazali za tijela, no da im nitko nije vjerovao, te je opisao kako su ubili dvojicu muškaraca, pojeli dio njihovog mesa pa ostatak zapalili.

 

Amber Burch je također optužena zbog ubojstva, dok je 28-godišnja Krystal Nicole Matlock optužena zbog sudjelovanja jer je pomagala zakopati tijela.

 

Sudac Gordon Miller kazao je da bi, ako budu osuđeni, mogli dobiti doživotnu zatvorsku kaznu bez mogućnosti žalbe, ili čak smrtnu kaznu.

 

Godine 2010. Algarad je uhićen jer je upucao 30-godišnjeg Josepha Chandlera. Chandlerovo tijelo pronađeno je kraj rijeke nakon što je njegova majka tog jutra prijavila nestanak.

 

Algarad je bio pušten uvjetno u trenutku kad su dva tijela pronađena u dvorištu njegove kuće.

 

Raw Video: Inside Pazuzu Algarad Clemmons home

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Iran je u subotu napao Izrael s više od 300 dronova i projektila: 99 posto presretnuto, čeka se odgovor

Drugi dan sukoba Izraela i Irana sigurnosne službe iz...

Evo liste: Koje zemlje su najbogatije u Evropi

Objavljeni su podaci o bogatstvu stanovnika država Evropske unije Luksemburg...

Tijelo Danke Ilić još nije pronađeno, osumnjičeni skrivanjem onemogućavaju dugu zatvorsku kaznu?

Osumnjičeni je priznao da je navodno autom udario Danku,...

UN: Domaćinstva u svijetu dnevno bace milijardu obroka

Domaćinstva u svijetu su tokom 2022. godine bespotrebno dnevno...