Horor u kući sotonista ljudoždera: U dvorištu pronađeni ljudski ostaci, po zidovima pentagrami i svastike

/

Policija iz Sjeverne Karoline objavila je video snimku iz kuće optuženog sotonista ubojice Pazuze Algarada (35) od koje se okreće želudac

Unutar kuće u gradu Clemmonsu, u čijem je dvorištu policija prošlog mjeseca pronašla dva plitko zakopana odstajala trupla, nalazi se more smeća i životinjskog izmeta, sve smrdi po truleži, a zidovi su prekriveni pentagramima, svastikama i crtežima vraga.

 

Jeziva scena nalazi se iza vrata prekrivenih lubanjama i misterioznim simbolima, a osim njih na imanju ništa ne odaje dojam da se tamo odvijao pravi horor još 2009. godine.

 

Algarad je živio s majkom Cynthijom Lawson, također sotonisticom, te nevjenčanom suprugom Amber Burch (24).

 

Susjedi su kazali za 35-godišnjaka koji je optužen za ubojstvo Joshue Fredricka Wetzlera (37) i Tommyja Deana Welcha (36), da je u svojoj kći žrtvovao životinje i izvodio sotonističke rituale.

 

Jedan prijatelj je kazao kako su svima kazali za tijela, no da im nitko nije vjerovao, te je opisao kako su ubili dvojicu muškaraca, pojeli dio njihovog mesa pa ostatak zapalili.

 

Amber Burch je također optužena zbog ubojstva, dok je 28-godišnja Krystal Nicole Matlock optužena zbog sudjelovanja jer je pomagala zakopati tijela.

 

Sudac Gordon Miller kazao je da bi, ako budu osuđeni, mogli dobiti doživotnu zatvorsku kaznu bez mogućnosti žalbe, ili čak smrtnu kaznu.

 

Godine 2010. Algarad je uhićen jer je upucao 30-godišnjeg Josepha Chandlera. Chandlerovo tijelo pronađeno je kraj rijeke nakon što je njegova majka tog jutra prijavila nestanak.

 

Algarad je bio pušten uvjetno u trenutku kad su dva tijela pronađena u dvorištu njegove kuće.

 

Raw Video: Inside Pazuzu Algarad Clemmons home

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)

Povezani postovi

“Fatalna ujna” i nećak dobili 11 godina i 10 mjeseci za ubistvo njenog muža

Na Županijskom sudu u Splitu objavljena je presuda "fatalnoj...

Uznemirujući sadržaj / “Završit ću kao Nizama”. Supruga bivšeg reprezentativca Hrvatske podijelila snimak na kojem je tuče

Nasilje nad ženom, bivšom suprugom bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca...

Trostruki ubica Alen R. izvršio samoubistvo u zatvoru: Među njegovim žrtvama i dijete

Alen R, trostruki ubica porijeklom iz Bosne i Hercegovine,...

Čak 90 odsto radnika jedne branše radi na crno

Velika većina kućnih pomoćnica i pomoćnika u Njemačkoj radi...