Stravična saobraćajna nesreća u Njemačkoj: Bosanac izgorio u kamionu kod Dortmunda

/

Dobojlija Nezir Hasičić (69) poginuo je juče ujutro u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koju njemački mediji opisuju kao scene iz najstrašnijih horor filmova.


On je iz nepoznatih razloga, u mjestu Hale – stotinu kilometara od Dortmunda, izgubio kontrolu nad šleperom i udario u kuću pored puta koja se zapalila. Nesretni Hasičić je izgorio u kamionu a policija još uvijek ispituje uzroke nesreće.

a70717d81c3f44959a3e47dfd052cef6

Dvije osobe koje su bile u kući, sa lakšim povredama su primljene u obližnju bolnicu. – Nezir je godinama vozio kamion za jednu firmu iz Njemačke. Posljednji put je dolazio pred Bajram. Njegova smrt nas je iznenadila – kažu u porodici Hasičić Iza nastradalog Hasičića ostalo je četvoro odrasle djece, a jedna kćerka mu je poginula prije desetak godina, u saobraćajnoj nesreći, dok se vraćala u Doboj iz Njemačke.

Komšije ga opisuju kao dobroćudnog čovjeka koji je godinama bio za volanom i zaključuju da je imao zdravstvenih problema sa srcem i visokim pritiskom, zbog čega ne isključuju mogućnost da mu je pozlilo za vrijeme vožnje.

(Bh-index)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Snažan zemljotres magnitude 6.0 pogodio Tursku: Epicentar na istoku zemlje

Snažan zemljotres, prema prvim informacijama magnitude 6.0 po Richteru...

U Srbiji registrovana 62 slučaja groznice Zapadnog Nila

Nа оsnоvu pоdаtаkа dоstаvljеnih Institutu zа јаvnо zdrаvljе Srbiје...

Dječak koji je počinio masovno ubistvo u Ribnikaru pristao da svjedoči

Dječak K. K. koji je hicima iz očeva pištolja...

Oluja Boris u Europi: Zašto je postala katastrofa epskih razmjera?

Oluja Boris već je donijela ekstremne količine kiše širom...