Otac poginule curice (2) gađao sutkinju stolcem zbog presude

Datum:

Premda su očevici izjavili da je vozač izgubio nadzor u blagom zavoju jer je vozio prebrzo i tako izazvao tragediju, sutkinja je u presudi kazala da to nije utvrđeno…

Otac dvogodišnje djevojčice koja je poginula u maju prošle godine u prometnoj nesreći, pokušao je u petak pogoditi sutkinju kaznenog suda u Limburgu u Nizozemskoj stolicom nakon što je čuo presudu, odnosno, da će okrivljeni moratiodraditi samo 120 sati društveno korisnog rada i da ostaje bez vozačke dozvole na godinu dana.

Naime, Poljak Sebastian D. (33) je 19. maju 2013. godine nedaleko od Meijelaizgubio nadzor nad svojim BMW-om, te je na biciklističkoj stazi usmrtio troje ljudi, nesretnu djevojčicu te njezinog djeda (67) i njezinu baku (64).

Premda su očevici izjavili da je vozač izgubio nadzor nad vozilom u blagom zavoju jer jevozio daleko brže nego što je smio, čak 40 kilometara na sat više u odnosu na dopuštenih 80, sutkinja je u presudi izjavila da to nije dokazano i da je jedino jasno da je manevrom izazvao opasnost na cesti, donose nizozemski mediji.

Poljak nije bio pod utjecajem alkohola ili droga, u trenutku nesreće nije razgovarao na mobitel, a potvrđeno je i to da nikada ranije nije bio kažnjavan.

Tužiteljstvo je zahtijevalo da ga se osudi na 15 mjeseci zatvorske kazne.(24 sata.hr)

Povezani postovi
Related

Godišnja zarada do 145 hiljada KM: Ovo je jedan od najtežih poslova na svijetu

Rad na naftnoj platformi nije uopšte lak posao, zahtijeva...

Ukida se naplata policijskih kazni u gotovini

Od 1. jula 2022. godine novčane kazne za prekršaje...

Vlasnik plantaže: Zbog neradnika mi je propalo 50 tona trešanja

Na plantažama Zlatana Kljakovića Gašpića propalo je više od...

Jako nevrijeme pogodilo Srbiju: Vjetar čupao stabla, prevrtali se kamioni

Jako nevrijeme jutros je pogodilo Srbiju prilikom čega su padala...