Otac poginule curice (2) gađao sutkinju stolcem zbog presude

/

Premda su očevici izjavili da je vozač izgubio nadzor u blagom zavoju jer je vozio prebrzo i tako izazvao tragediju, sutkinja je u presudi kazala da to nije utvrđeno…

Woedende vader gooit stoel naar rechter

Otac dvogodišnje djevojčice koja je poginula u maju prošle godine u prometnoj nesreći, pokušao je u petak pogoditi sutkinju kaznenog suda u Limburgu u Nizozemskoj stolicom nakon što je čuo presudu, odnosno, da će okrivljeni moratiodraditi samo 120 sati društveno korisnog rada i da ostaje bez vozačke dozvole na godinu dana.

Naime, Poljak Sebastian D. (33) je 19. maju 2013. godine nedaleko od Meijelaizgubio nadzor nad svojim BMW-om, te je na biciklističkoj stazi usmrtio troje ljudi, nesretnu djevojčicu te njezinog djeda (67) i njezinu baku (64).

Premda su očevici izjavili da je vozač izgubio nadzor nad vozilom u blagom zavoju jer jevozio daleko brže nego što je smio, čak 40 kilometara na sat više u odnosu na dopuštenih 80, sutkinja je u presudi izjavila da to nije dokazano i da je jedino jasno da je manevrom izazvao opasnost na cesti, donose nizozemski mediji.

Poljak nije bio pod utjecajem alkohola ili droga, u trenutku nesreće nije razgovarao na mobitel, a potvrđeno je i to da nikada ranije nije bio kažnjavan.

Tužiteljstvo je zahtijevalo da ga se osudi na 15 mjeseci zatvorske kazne.

Meisje (2) uit Heesch komt met opa en oma om het leven bij aanrijding in Meijel



(24 sata.hr)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Iran je u subotu napao Izrael s više od 300 dronova i projektila: 99 posto presretnuto, čeka se odgovor

Drugi dan sukoba Izraela i Irana sigurnosne službe iz...

Evo liste: Koje zemlje su najbogatije u Evropi

Objavljeni su podaci o bogatstvu stanovnika država Evropske unije Luksemburg...

Tijelo Danke Ilić još nije pronađeno, osumnjičeni skrivanjem onemogućavaju dugu zatvorsku kaznu?

Osumnjičeni je priznao da je navodno autom udario Danku,...

UN: Domaćinstva u svijetu dnevno bace milijardu obroka

Domaćinstva u svijetu su tokom 2022. godine bespotrebno dnevno...