Otac poginule curice (2) gađao sutkinju stolcem zbog presude

/

Premda su očevici izjavili da je vozač izgubio nadzor u blagom zavoju jer je vozio prebrzo i tako izazvao tragediju, sutkinja je u presudi kazala da to nije utvrđeno…

Woedende vader gooit stoel naar rechter

Otac dvogodišnje djevojčice koja je poginula u maju prošle godine u prometnoj nesreći, pokušao je u petak pogoditi sutkinju kaznenog suda u Limburgu u Nizozemskoj stolicom nakon što je čuo presudu, odnosno, da će okrivljeni moratiodraditi samo 120 sati društveno korisnog rada i da ostaje bez vozačke dozvole na godinu dana.

Naime, Poljak Sebastian D. (33) je 19. maju 2013. godine nedaleko od Meijelaizgubio nadzor nad svojim BMW-om, te je na biciklističkoj stazi usmrtio troje ljudi, nesretnu djevojčicu te njezinog djeda (67) i njezinu baku (64).

Premda su očevici izjavili da je vozač izgubio nadzor nad vozilom u blagom zavoju jer jevozio daleko brže nego što je smio, čak 40 kilometara na sat više u odnosu na dopuštenih 80, sutkinja je u presudi izjavila da to nije dokazano i da je jedino jasno da je manevrom izazvao opasnost na cesti, donose nizozemski mediji.

Poljak nije bio pod utjecajem alkohola ili droga, u trenutku nesreće nije razgovarao na mobitel, a potvrđeno je i to da nikada ranije nije bio kažnjavan.

Tužiteljstvo je zahtijevalo da ga se osudi na 15 mjeseci zatvorske kazne.

Meisje (2) uit Heesch komt met opa en oma om het leven bij aanrijding in Meijel(24 sata.hr)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Pogledajte kako se Zagrepčaninu za nekoliko sekundi zapalio električni romobil (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa jednog parkinga,...

Emotivna objava Usame Zukorlića: Otkrio gdje je umrla njegova majka

Usame Zukorlić na svom zvaničnom Facebook profilu objavio je emotivnu...

Potvrđeno: Poginuo iranski predsjednik i svi putnici u helikopteru

Ebrahim Raisi, predsjednik Irana, poginuo je u helikopterskoj nesreći,...

Značajan pad prodaje pesticida u EU

Došlo je do upadljivog pada količine pesticida prodatih u...