Prodaju pelene iz humanitarne pomoći

/

Na portalu Pik.ba pod nikom „bole64“ pojavio se oglas u kojem se prodaju pelene za bebe obilježene slovom “H”, kako je obilježavana humanitarna pomoć donirana tokom majskih poplava.


Prodavač je iz Brčkog, gradu koji je jedan od najteže pogođenih katastrofom, a pelene mogu biti kupljene po cijeni od 15 KM. Oglas je objavljen prije šest dana.

Prodavač nije želio reći kako je došao do pelena doniranih kao humanitarna pomoć i zašto ih prodaje, nakon čega je oglas obrisan.

Na prodaji su pelene raznih proizvođača i veličina, a na nekim od njih jasno se vidi obilježje “H”. Podsjetimo, ovo nije prvi slučaj prodavanja humanitarne pomoći, javio je Avaz.

(Avaz.ba/BH-index)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Danas žrijebanje političkih subjekata za utvrđivanje redoslijeda na glasačkom listiću

U skladu sa Izbornim zakonom Bosne i Hercegovine i...

Direktan sudar kombija i auta: Četiri osobe povrijeđene

U Kaknju se u ranim jutarnjim satima dogodila teška...

Pljuskovi širom zemlje će rashladiti BiH, evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

U Bosni pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i...

Osobe sa navršenih 65 godina života se skidaju sa evidencije nezaposlenih, kako mogu ostvariti zdravstvenu zaštitu?

U Federaciji Bosne i Hercegovine osobe na evidenciji nezaposlenih...