Pretučen zaštitar u Sarajevu nakon što je uhvatio lopova

Datum:

SARAJEVO – U blizini buvlje pijace, u Ulici Put života, kod nekadašnjeg Mercatora na Socijalnom danas je oko 15 sati pretučen zaštitar. Kako nezvanično saznajemo, nakon što je uhvatio lopova, zaštitar ga je želio privesti. Međutim, u tome su ga spriječili poznanici lopova, koji …


… su se nalazili u automobilu u neposrednoj blizini. Oni su izašli iz vozila i nasrnuli na zaštitara, čiji su inicijali A.M., te ga nemilosrdno istukli.

Na mjestu događaja okupilo se pedesetak građana. Stigla su i kola Hitne pomoći kako bi se ukazala pomoć pretučenom zaštitaru, koji još uvijek leži na cesti.

U policiji su nam potvrdili da je na Socijalnom došlo do tuče više osoba, no detaljnije informacije nisu nam mogli saopćiti.

Glasnogovornica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) Muamera Šehić nam je kazala da je A.M. (1992.) primljen na Kliniku urgentne medicine, gdje je zadržan na opservacijama, u okviru kojih će mu biti urađena dalja dijagnostika. Kako neznvanično saznajemo zaštitar je zadobio lakše tjelesne povrede.(Vijesti.ba/Avaz)

Povezani postovi
Related

Žepče: Muškarac smrtno stradao na bazenu

Muškarc B.Z. iz Žepča smrtno je stradao na bazenu,...

Vatrogasac bježao od policije pa mu pronađena droga

Nakon bjekstva od policije, Banjalučanin Ognjen M, inače vatrogasac,...

Nepoznat motiv: Muškarac se izbo nasmrt ispred Doma zdravlja

Sedamdesetosmogodišnji muškarac jutros je oko 06:30 sati oduzeo sebi život. Nemili događaj...