Pretučen zaštitar u Sarajevu nakon što je uhvatio lopova

/

SARAJEVO – U blizini buvlje pijace, u Ulici Put života, kod nekadašnjeg Mercatora na Socijalnom danas je oko 15 sati pretučen zaštitar. Kako nezvanično saznajemo, nakon što je uhvatio lopova, zaštitar ga je želio privesti. Međutim, u tome su ga spriječili poznanici lopova, koji …


… su se nalazili u automobilu u neposrednoj blizini. Oni su izašli iz vozila i nasrnuli na zaštitara, čiji su inicijali A.M., te ga nemilosrdno istukli.

Na mjestu događaja okupilo se pedesetak građana. Stigla su i kola Hitne pomoći kako bi se ukazala pomoć pretučenom zaštitaru, koji još uvijek leži na cesti.

U policiji su nam potvrdili da je na Socijalnom došlo do tuče više osoba, no detaljnije informacije nisu nam mogli saopćiti.

Glasnogovornica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) Muamera Šehić nam je kazala da je A.M. (1992.) primljen na Kliniku urgentne medicine, gdje je zadržan na opservacijama, u okviru kojih će mu biti urađena dalja dijagnostika. Kako neznvanično saznajemo zaštitar je zadobio lakše tjelesne povrede.(Vijesti.ba/Avaz)

Povezani postovi

Šokantni obrati u toku istrage tragične smrti pjevačice iz BiH u Dubaiju: Sumnja se da je likvidirana!

Istraga tragične smrti pjevačice Andrijane Lazić iz Bijeljine mogla...

Pronađena i oduzeta veća količina opojne droge u Doboju

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, lišili su slobode lice...

Teška saobraćajna nesreća u BiH: Tri osobe automobilom sletjele u rijeku

U četvrtak, 22. februara u večernjim satima dogodila se...

Tužilaštvo TK saopćilo identitet ubijene žene

U naselju Lipnica, nadomak Tuzle, muškarac jučer je ubio...