Mahmutović: Završena prva istražna radnja u slučaju pogibije u Džungli

Datum:

Dobojski okružni tužilac Mersiha Mahmutović rekla je da je završena prva istražna radnja u slučaju pogibije žene u Poslovno-rekreativnom centru “Džungla” u Doboju, te da će više informacija biti poznato po okončanju istrage.

Pronađeno je tijelo žene srednje životne dobi, koja je, najvjerovatnije, stradala od eksplozivne naprave – izjavila je Mahmutovićeva. Iz dobojske bolnice saopšteno je da je u ovu zdravstvenu ustanovu danas primljen pacijent čiji su inicijali H.M, čije je zdravstveno stanje trenutno stabilno i pod nadzorom je ljekara u Intenzivnoj njezi Službe za anesteziju i reanimaciju. U Službu za hirurgiju ovo lice je, kako navode, primljeno bez svijesti sa višestukim povredama, a nakon reanimacije pacijent je uveden u operacionu salu. Povrijeđeno lice zadobilo je višestruke povrede trupa, ekstremiteta i unutrašnjih organa. Sve povede su hirurški zbrinute i zaustavljeno je krvarenje – saopštio je Igor Nović, načelnik Odjeljenja hirurških grana Bolnice “Sveti apostol Luka”.

Srni je u Centru javne bezbjednosti Doboj rečeno da je smrtno stradala Zorica K. /47/ nakon što je Muharem H. /35/ aktivirao ručnu bombu.

Prema izjavi očevica Saše Golubovića, navedena lica su nakon prethodne rasprave ušla u njegov poslovni objekat, nakon čega je Muharem izvukao osigurač od bombe.

Golubović je naveo da je, zahvaljujući pribranosti, izbjegao moguću povredu.

Slučaj je oko 14.30 časova prijavljen Policijskoj stanici Doboj jedan.

Glasregije.com

Povezani postovi
Related

Četverogodišnjak pao s balkona na prvom spratu, hitno prevezen u bolnicu

Četvorogodišnji dječak A. P. pao je jutros sa balkona...

Osuđen na deset godina zatvora zbog ubistva supruge

Pedeset trogodišnjeg Ranka Miljanovića iz Zvornika Vrhovni sud bh. entiteta...

Tešanj: U posljednja 24 sata tri saobraćajne nesreće, pet osoba s težim povredama

U izvještaju Službe civilne zaštite stoji da su se...

U Mostaru dan žalosti i posljednji ispraćaj tragično stradalih u saobraćajnoj nesreći

U Mostaru je danas dan žalosti i posljednji ispraćaj...