Otkrio ga luksuzni Ferrari: Policajac vodio bordel, prao novac i prodavao drogu

/

Policajac koji je vopdio dupli život i to kao lider organizirane kirminalne gupe uhvaćen je nakon što se na poslu pojavio u Ferrariju vrijednom 170.000 funti.

Tridesetsedmogodišnji Osman Iqbal, imao je skromnu platu na radnom mjestu načelnika tima koji je odgovorato na pozive na broj 999 u Kings Heathu u Birminghamu. Međutim, jednoga dana na posao je došao u super luksuznom automobilu, a kolegama je postao sumnjiv kada su vidjeli njegov Ferrari. Tako je protiv njega antikorupcijski tim i pokrenuo istragu. Započeli su sa njegovim bankovnim računima. Iqbal se sada nalazi u zatvoru nakon što je prije dva mjeseca uhapšen zajedno sa još sedam lidera bandi, piše Telegraph. Nakon hapšenja priznao je da je vodio bordel, da se bavio pranjem novca i trgovao drogom.(klix.ba)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Pogledajte kako se Zagrepčaninu za nekoliko sekundi zapalio električni romobil (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa jednog parkinga,...

Emotivna objava Usame Zukorlića: Otkrio gdje je umrla njegova majka

Usame Zukorlić na svom zvaničnom Facebook profilu objavio je emotivnu...

Potvrđeno: Poginuo iranski predsjednik i svi putnici u helikopteru

Ebrahim Raisi, predsjednik Irana, poginuo je u helikopterskoj nesreći,...

Značajan pad prodaje pesticida u EU

Došlo je do upadljivog pada količine pesticida prodatih u...