Muškarac preminuo usljed zadobijenih povreda

/

Policijskoj stanici Derventa, 19.01.2015. godine oko 22,50 časova prijavljeno je da je, zbog zadobijenih povreda u predjelu grudnog koša, u Dom zdravlja Derventa prevežen S.J. iz mjesta Drijen, opština Derventa.

 Nakon ukazane ljekarske pomoći povrijeđeni je upućen u dobojsku bolnicu, ali je prilikom prevoza preminuo u sanitetskom vozilu. 

Policijski službenici Policijske stanice Derventa lišili su slobode tri lica koja se mogu dovesti u vezu sa ovim krivičnim djelom i u toku je kriminalistička obrada.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Doboj u jutarnjim časovima započeli su radnju uviđaja, kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.



(Potparol:Ljerka Stanimirović/zosradio.ba)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tragičan epilog nesreće: U sudaru kamiona i putničkog vozila preminula jedna osoba

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se...

Automobil sinoć sletio s kolovoza, dvije osobe povrijeđene

U tuzlanskom naselju Sjenjak, sinoć oko ponoći dogodila se...

Fotografija nastala sat prije masakra: Damira (37) ubio penzionisani vojni policajac

Nedjelja je bila poseban dan u životu Damira Fijale...

U sudaru Tesle i BMW-a poginula jedna osoba

Jedna osoba je poginula, a dvije su teško povrijeđene...