Hladnokrvno ušetao na pumpu sa metalnom šipkom u glavi

/

Jedna od najbizarnijih situacija dogodila se na benzinskoj stanici na Novom Zelandu. Naime, jedan mladić je bio povrijeđen u napadu, a poslije napada je hladnokrvno ušetao na pumpu sa metalnom šipkom u glavi!

Vlasnik pumpe mislio je da se radi o skrivenoj kameri. Mladić sa Novog Zelanda Adan Armitadž (23) ušetao je na pumpu u gradiću Katikati sa metalnom šipkom zabodenom u glavu. Momak je od ljudi na pumpi zatražio da pozovu pomoć, prenose strani mediji.

– Pošto je hodao pomislio sam da je prevara. Ipak, shvatio sam da nije riječ o šali kada se mladić okrenuo i kada je iz rane počela da mu curi krv – izjavio je vlasnik lokalnoj televiziji Grej.

On je pozvao Hitnu pomoć koja je Armitadža prevezla u bolnicu i on je sada u stabilnom stanju. Ispostavilo se da je mladić bio napadnut i da je tako zadobio povrede. Policija traga za napadačima.

Nadzorne kamere na pumpi snimile su ovaj nesvakidašnji događaj.

Raw: Metal Rod Stuck in Man's Head After Attack

(Avaz)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Potvrđeno: Poginuo iranski predsjednik i svi putnici u helikopteru

Ebrahim Raisi, predsjednik Irana, poginuo je u helikopterskoj nesreći,...

Značajan pad prodaje pesticida u EU

Došlo je do upadljivog pada količine pesticida prodatih u...

Švicarska je pobjednik Eurosonga, Hrvatska na drugom mjestu

Švicarska je pobjednik 68. izdanja muzičkog takmičenja Eurosong koje...

Građevinske kompanije u Hrvatskoj nemaju dovoljno radnika, ne pomažu ni veće plaće

Nedostatak djelatnika te visoke cijene rada i materijala usporavaju...