BIOS na tržište Srbije izvozi sistem za navodnjavanje – generalni zastupnik AQUA STILL GROUP PLUS

/

Zemljoradnička zadruga BIOS iz visočke Vratnice iz dana u dan bilježi zavidne poslovne rezultate. U proteklom periodu su postali partner kompanije ROBERT BOSCH, započeta je proizvodnja cijevi za navodnjavanje, te izvoz istih, koji će se u narednom periodu moći pronaći i u susjednoj Srbiji.

Delegacija BIOS-a je krajem januara boravila u posjeti općini Arilje. Treba napomenuti da je općina Arilje sedma u svijetu po proizvodnji maline.

“Predstavili smo svoj proizvod sistema za navodnjavanje testiranim na neravnim terenima, koji je pokazao zavidne rezultate, tako da su proizvođači prepoznali kvalitet, kvantitet i cijenu proizvoda. Blizina Arilje također predstavlja prednost za obje strane, brzom dostavom sistema u vremenu kada je to najbitnije”, istakao je Adis Hodžić za Magazin plus”, dodajući da će firma “AQUA STILL GROUP PLUS” d.o.o. biti generalni zastupnik na ovom području našeg sistema za navodnjavanje, a proizvodi će se već u narednom mjesecu moći pronaći u prodaji.

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Novi 3D – digitalni mamograf od danas u Općoj bolnici Tešanj

Danas je Općoj bolnici Tešanj uručen skrining mamograf, što...

Još jedna velika pljačka novca u Doboju, policija na nogama

Dobojska policija traga za lopovom ili više njih koji...

Firma SeCom Jelah prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

Firma SeCom Jelah je pružila podršku Mješovitoj srednjoj školi...