Održana redovna skupština Fudbalskog kluba Borac Jelah

/

Velik broj članova i simpatizera Fudbalskog kluba Borac prisustvovalo je i ove godine na redovnoj godišnjoj skupštini koja je održana hotelu AA Jelah. 

Nakon prezentacije sekretara o prošlogodišnjem radu kluba, upravni odbor je istakao da je zadovoljan sa radom svih selekcijama, izuzev seniora koji su ovu polusezonu loše startali.
-Planovi kluba u narednoj godini su podmlađivanje seniorske ekipe uz što bolji plasman na tabeli.
-Kvalitetan nastavak rada sa mlađim selekcijam, saniranje prostorija kluba i poboljšanje kvaliteta glavnog terena.
Poslije radnog dijela sjednice grupa navijača, kao i svake godine izabrali su najboljeg igrača za prošlu godinu i uručili mu sat sa grbom kluba. Najbolji igrač za prošlu godinu po izboru navijača je Adnan Žižo i mi mu ovom prilikom čestitamo.
Skupštinu Borca iskoristio je i direktor firme Sintex doo, g-din Ibrahimović Mehmed kako bih se od srca zahvalio klubu i njegovim igračima na pomoći u saniranju posljedica u prošlogodišnjim poplavama.
Finansijski izvještaj FK Borac za 2014. godinu:
PRIHOD za 2014. godinu – 108.493,97 KM
Veliki dio prihoda (oko 4.500,00 KM) ove godine klub nije mogao ostvariti zbog zabrane naplaćivanja parkinga u Jelahu!
RASHOD za 2014. godinu: 105.055,92 KM
VIŠAK PRIHODA NAD RASHODIMA…………… = 3.438,05 KM
Još jednom smo pokazali da je naš klub jedan od rijetkih u državi koji nema nikakva dogovanja i koji iz godine u godinu posluje u finansijskom plusu.
Ne smijemo zaboraviti da su osim novčanih sredstava radu kluba pomagali i mnogi prijatelji kluba koji su donirali materijalna sredstva koja su od velike vrijednosti i značaja za naš klub.
Ovim putem se zahvaljujemo svim sponzorima i donatorima našeg kluba kako finansijskih tako i materijalnih sredstava, i nadamo se da finansijski izvještaj najbolje govori o pravilno i namjenski ispravno utrošenim sredstvima!

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Novi 3D – digitalni mamograf od danas u Općoj bolnici Tešanj

Danas je Općoj bolnici Tešanj uručen skrining mamograf, što...

Još jedna velika pljačka novca u Doboju, policija na nogama

Dobojska policija traga za lopovom ili više njih koji...

Firma SeCom Jelah prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

Firma SeCom Jelah je pružila podršku Mješovitoj srednjoj školi...