SAOPŠTENJE ZA MEDIJE SUSRET SA LIČNOSTIMA IZ JAVNOG ŽIVOTA

/

Muhamed Bikić, diplomirani pravnik, magistar sporta, sportski novinar i publicista , posjetit će, družiti se i razgovarati sa članovima NVO altruista „SVJETLO“. Susret je planiran da se održi u četvrtak 05. februara u vremenu od 10:00-11:30h u Edukativnom centru za socijalno uključivanje „S…“ ( Centar „S…“) , ul. Logavina br.11.  

NVO altruista „SVJETLO“ je  od oktobra 2013. godine pokrenula volonterski program „Na kafi sa…“ ., koji ima za cilj omogućiti susret osoba s umanjenim sposobnostima sa osobama iz javnog života. Cilj je bolje upoznati osobe iz javnog života, koje uglavnom možemo vidjeti samo u medijima, koje će našoj publici predstaviti sebe i kroz razgovor upoznati članove šta je sve potrebno uraditi kako bi se postigao uspjeh, kako bi motivirali i inspirirali mlade s umanjenim sposobnostima da od svojih snova ne treba odustati. 

Želimo podsjetiti da su naši dosadašnji gosti, u okviru programa „Na kafi sa…“ bili: Halid Bešlić, Miroslav Nose, Fuad Muzurović, Borki Predojević, Amel Mekić, Bulend Biščević, Sabahudin Hadžialić, Dževad Kučukalić, Mugdim Galijašević, i naši članovi nose veoma pozitivna iskustva. Susret sa Muhamedom Bikićem, ujedno je i prilika za obilježavanjem 31. godine od održavanja Zimskih Olimpijskih Igara Sarajevo 1984. , što je u skaldu sa našim programom „Važni događaji za Bosnu i Hercegovinu“ koji ima za cilj očuvanja kulturno –historijskog naslijeđa i obilježavanja događaja od značaja za Bosnu i Hercegovinu.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Inspekcija privremeno zatvorila još jedan bazen

Gradski bazen Dobrinja je privremeno zatvoren i neće raditi...

Danas žrijebanje političkih subjekata za utvrđivanje redoslijeda na glasačkom listiću

U skladu sa Izbornim zakonom Bosne i Hercegovine i...

Direktan sudar kombija i auta: Četiri osobe povrijeđene

U Kaknju se u ranim jutarnjim satima dogodila teška...

Pljuskovi širom zemlje će rashladiti BiH, evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

U Bosni pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i...