SAOPŠTENJE ZA MEDIJE SUSRET SA LIČNOSTIMA IZ JAVNOG ŽIVOTA

/

Muhamed Bikić, diplomirani pravnik, magistar sporta, sportski novinar i publicista , posjetit će, družiti se i razgovarati sa članovima NVO altruista „SVJETLO“. Susret je planiran da se održi u četvrtak 05. februara u vremenu od 10:00-11:30h u Edukativnom centru za socijalno uključivanje „S…“ ( Centar „S…“) , ul. Logavina br.11.  

NVO altruista „SVJETLO“ je  od oktobra 2013. godine pokrenula volonterski program „Na kafi sa…“ ., koji ima za cilj omogućiti susret osoba s umanjenim sposobnostima sa osobama iz javnog života. Cilj je bolje upoznati osobe iz javnog života, koje uglavnom možemo vidjeti samo u medijima, koje će našoj publici predstaviti sebe i kroz razgovor upoznati članove šta je sve potrebno uraditi kako bi se postigao uspjeh, kako bi motivirali i inspirirali mlade s umanjenim sposobnostima da od svojih snova ne treba odustati. 

Želimo podsjetiti da su naši dosadašnji gosti, u okviru programa „Na kafi sa…“ bili: Halid Bešlić, Miroslav Nose, Fuad Muzurović, Borki Predojević, Amel Mekić, Bulend Biščević, Sabahudin Hadžialić, Dževad Kučukalić, Mugdim Galijašević, i naši članovi nose veoma pozitivna iskustva. Susret sa Muhamedom Bikićem, ujedno je i prilika za obilježavanjem 31. godine od održavanja Zimskih Olimpijskih Igara Sarajevo 1984. , što je u skaldu sa našim programom „Važni događaji za Bosnu i Hercegovinu“ koji ima za cilj očuvanja kulturno –historijskog naslijeđa i obilježavanja događaja od značaja za Bosnu i Hercegovinu.

Povezani postovi

Na graničnom prijelazu između BiH i Crne Gore oduzeta garderoba u vrijednosti od 233.000 KM

Na graničnom prijelazu Klobuk, između Bosne i Hercegovine i...

Cijene nekretnina bilježe historijske rekorde: Ko je spreman izdvojiti 1.660.000 KM za stan?

Cijene nekretnina u BiH posljednjih godina bilježe historijske rekorde,...

Saudijska kompanija FLYNAS ove godine povećava broj direktnih letova sa Sarajevskog aerodroma

Avio-kompanija FLYNAS iz Kraljevine Saudijske Arabije i turistička agencija...

Zbog pritvorenog Osmice komandir smjene u Vojkovićima ostao bez čina inspektora

Nemanja Bjelica, komandir smjene u Vojkovićima, koji je dopustio...