SAOPŠTENJE ZA MEDIJE SUSRET SA LIČNOSTIMA IZ JAVNOG ŽIVOTA

Datum:

Muhamed Bikić, diplomirani pravnik, magistar sporta, sportski novinar i publicista , posjetit će, družiti se i razgovarati sa članovima NVO altruista „SVJETLO“. Susret je planiran da se održi u četvrtak 05. februara u vremenu od 10:00-11:30h u Edukativnom centru za socijalno uključivanje „S…“ ( Centar „S…“) , ul. Logavina br.11.  

NVO altruista „SVJETLO“ je  od oktobra 2013. godine pokrenula volonterski program „Na kafi sa…“ ., koji ima za cilj omogućiti susret osoba s umanjenim sposobnostima sa osobama iz javnog života. Cilj je bolje upoznati osobe iz javnog života, koje uglavnom možemo vidjeti samo u medijima, koje će našoj publici predstaviti sebe i kroz razgovor upoznati članove šta je sve potrebno uraditi kako bi se postigao uspjeh, kako bi motivirali i inspirirali mlade s umanjenim sposobnostima da od svojih snova ne treba odustati. 

Želimo podsjetiti da su naši dosadašnji gosti, u okviru programa „Na kafi sa…“ bili: Halid Bešlić, Miroslav Nose, Fuad Muzurović, Borki Predojević, Amel Mekić, Bulend Biščević, Sabahudin Hadžialić, Dževad Kučukalić, Mugdim Galijašević, i naši članovi nose veoma pozitivna iskustva. Susret sa Muhamedom Bikićem, ujedno je i prilika za obilježavanjem 31. godine od održavanja Zimskih Olimpijskih Igara Sarajevo 1984. , što je u skaldu sa našim programom „Važni događaji za Bosnu i Hercegovinu“ koji ima za cilj očuvanja kulturno –historijskog naslijeđa i obilježavanja događaja od značaja za Bosnu i Hercegovinu.

Previous articleOGLAS
Next articleCERIĆ PISAO JORDANSKOM KRALJU

Povezani postovi
Related

Siromašni radnici: Zatraženo povećanje plata, ali Vlada FBiH ima vlastiti prijedlog

Na posljednjoj sjednici Ekonomsko-socijalnog vijeća Federacije BiH predstavnici sindikata...

Novalić: Zaliha žita imamo za tri mjeseca, struja neće poskupjeti, a radimo i na skladištenju gasa

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić govorio je za Fenu...

Izdato narandžasto upozorenje zbog ekstremno visokih temperatura zraka u BiH

Za područje cijele Bosne i Hercegovine izdato je narandžasto...

Državni parlamentarci se vraćaju u klupe: Danas o budžetu, Izbornom zakonu…

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH bi na sjednici zakazanoj...