OPET PRIJETI POTOP U Bosnu i Hercegovinu stiže najkišovitije proljeće ikada!

/

Sezonsku vremensku prognozu i upozorenje na visoki rizik od poplava objavio je AcuuWeather, jedan od najpopularnijih vremenskih servisa na svijetu.

pravo su Balkan i centralna Italija najrizičnija područja jer kada se temperature budu postepeno povećavale, snijeg s Dinarskih planina i Karpata će početi da se topi, što će dovesti do velikog porasta vodostaja rijeka. Bosna i Hercegovina se nalazi u središtu područja s visokim rizikom od poplava, a pored snijega koji će se otopiti, očekuju se i količine padavine iznad prosjeka. Temperature će biti ispod prosjeka za ovo doba godine, a padavine će se naglo povećati od aprila do maja.

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Poražavajući rezultati: U BiH 187.000 nezaposlenih

U periodu od januara do marta radnu snagu BiH...

Temperature rastu: Danas do 34 stepena

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar...

Odakle dolazi najviše nesigurnih proizvoda u BiH?

Hemijski rizik, rizik od gušenja, strujnog udara, požara ili...