BEGOV HAN Poginuo Hasan Š. u “Kediju” nakon pokretanja klizišta, saobraćaj obustavljen

/

Na magistralnom putu M17, u naselju Begov Han u općini Žepče, jutros je došlo do većeg odrona na cestu prilikom čega je smrtno stradao muškarac koji se vozio u “Kediju”. 

Kako saznajemo, do nesreće je došlo oko 4.50 sati kada se vozač “Kedija”, 53-godišnji Hasan Š. iz Visokog, idući iz pravca Zenice prema Doboju, zabio u odron na putu u mjestu Kosići, nakon čega je poginuo. Trenutno su na licu mjesta vatrogasna jedinica, kao i policija MUP-a ZDK-a. Radi se na raščišćavanju puta od Zenice prema Žepču, a saobraćaj je preusmjeren na alternativni putni pravac preko Kovanića. Prema informacvijama iz BIHAMK-a, jutros je oko 4.40 sati došlo do aktiviranja klizišta na magistralnom putu M-17 Žepče-Nemila, zbog čega je u potpunosti obustavljen saobraćaj u ovom dijelu. 

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tragičan epilog nesreće: U sudaru kamiona i putničkog vozila preminula jedna osoba

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se...

Automobil sinoć sletio s kolovoza, dvije osobe povrijeđene

U tuzlanskom naselju Sjenjak, sinoć oko ponoći dogodila se...

Fotografija nastala sat prije masakra: Damira (37) ubio penzionisani vojni policajac

Nedjelja je bila poseban dan u životu Damira Fijale...

U sudaru Tesle i BMW-a poginula jedna osoba

Jedna osoba je poginula, a dvije su teško povrijeđene...