TEŠANJ: Trening kurs

/

Jedinstvena organizacija mladih (JOM), kao partner iz BiH na Erasmus+ projektu “The Change Makers: Sustainable Development through Entrepreneurship Education” poziva sve mlade ljude sa prostora općine Tešanj i Bosne i Hercegovine da se prijave za učešće na sedmodnevnom treningu koji će se održati u mjestu Sajan, Srbija od 11. do 18. maja 2015.

Trening je usmjeren na održivu podršku u borbi protiv nezaposlenosti mladih i rješavanje različitih društvenih problema, kako bi se postigla veća inkluzija i održiv rast u lokalnoj zajednici. Ove godine trening će okupiti 36 mladih iz Njemačke, Albanije, Češke, Rumunjske, Italije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Kosova.

Dizajniran je za aktivne omladinske radnike, radnike u omladinskim centrima, informativnim centrima za podršku, facilitatore, trenere kao i predstavnike mladih iz poslovnih inkubatora da razmijenjuju svoja iskustva.

Prije nego što se prijavite, provjerite da li ispunjavate navedene profile učesnika:
– Da se uklapate u ciljanu grupu
– Predani ste za realizaciju follow-up aktivnosti nakon treninga
– U mogućnosti ste da prisustvujete punom trajanju treninga u Srbiji: od 11. – 18. maja 2015
– Da možete komunicirati na engleskom jeziku

Ukoliko ispunjajete ove uslove, prijavite se putem SALTO Trening Kalendara do 23. marta 2015:

The Change Makers: Sustainable Development through Entrepreneurship Education

Više informacija o samom treningu možete pročitati ovdje.

Napomena: Organizator treninga pokriva troškove puta i smještaja. Kotizacija u iznosu od 35 EUR po osobi uzima se za pokrivanje troškova koji nisu obuhvaćeni Erasmus+ projektom. Iznos se isplaćuje u novcu od strane učesnika na licu mjesta (dan dolaska).

Učešće JOM Jelah u projektu ”The Change Makers: Sustainable Development through Entrepreneurship Education” je dio aktivnosti CERK Biznis servisa gdje dajemo aktivan doprinos u poticanju i pokretanju inicijativa mladih u oblasti poduzetništva. Stoga će Jedinstvena organizacija mladih nastojati da za svoje članove obezbjedi kotizaciju za učešće.

Za sve dodatne informacija možete nam se obratiti putem emaila: armin.maglic@hotmail.com

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Poboljšanje infrastrukture u Poslovnoj zoni Mravići

U proteklom periodu, u Poslovnoj zoni Mravići realizirane su...

Apel za dobrovoljne davaoce krvi: u Tešnju Hitno potrebna krvna grupa A+

Crveni križ Tešanj upućuje hitan apel za dobrovoljne davaoce...

BOLAN IMA SAMO JEDNU ŽELJU, A ZDRAV IH IMA 1001! – PRIČA ONKOLOŠKOG PACIJENTA IZ TEŠNJA

Poštovana gospodo na vlasti, znam da vam u ovoj...

Asima Halilović: Trenerica, sutkinja, ali i uspješna studentica – kako spojiti streljaštvo i mašinstvo

Asima Halilović, mlada i uspješna sportistkinja iz Tešnja, može...