Prijedor: Dječaka u igri usmrtila betonska ploča

/

Učenik petog razreda Aldvin Čehić preminuo je sinoć nakon što je na njega tokom igre pala betosnka ploča u mjestu Donje Ljubije kod Prijedora. U jutarnjim satima na mjesto događaja izašao je policijski tim iz Prijedora koji će pod rukovodstvom dežurnog tužitelja utvrditi šta se zapravo dogodilo.
Kako nam je potvrđeno u CJB Prijedor, na mališana je, dok se igrao sa svojom braćom, pala betonska ploča sa šupe. 
Pukom srećom, ploča nije poklopila njegovu braću ali je Aldvin preminuo u kolima hitne pomoći na putu prema prijedorskoj bolnici.
Pokušao ga je spasiti njegov otac Arnel kojeg je nakon nesreće pozvao najmlađi dječak Denis. On je odmah potrčao na mjesto gdje su se igrali dječaci, na samo 20 metara od kuće. 
Umjetno disanje nije pomagalo, Aldvin se nije budio. 
Kako da gubitak djeteta nije dovoljan, tuga koja se sinoć nadvila nad Prijedor još je i veća, javlja Prijedor. info. Naime, Arnel i njegova supruga sa kojom ima četvero djece nemaju dovoljno sredstava da ukopaju sina. Naime, nijedno od njih dvoje nema zaposlenje te žive od dječijeg doplatka i povremenog Arnelovog nadničenja.

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Oduzeta opojna droga u Doboju

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, lišili su slobode...

Doboj Jug: Jedna osoba uhapšena zbog posjedovanja droge

U mjestu Mravići općina Doboj Jug, od strane lica...

Jedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Gračanice

Jedna osoba je smrtno stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći...

Na magistralnom putu kod Zenice na teretno vozilo palo stablo

Na magistralnom putu M-17 u mjestu Vranduk dogodila se...