Uskoro katalog prehrambene industrije BiH

/

Vanjskotrgovinska komora BiH do kraja 2015. godine planira da objavi Katalog prehrambene industrije BiH, koji će služiti isključivo u svrhu promocije i prosljeđivanja kontakata kompanija iz BiH iz oblasti prehrambene industrije potencijalnim partnerima i kupcima.

Katalog će biti podijeljen u 10 kategorija – mliječna industrija, mesna industrija, proizvodnja i prerada ribe, prerada voća i povrća, konditorska i pekarska industrija, proizvodnja bezalkoholnih pića i vode, proizvodnja piva, proizvodnja vina, prerada sekundarnih šumskih proizvoda i prerada kafe.

Upis u katalog je besplatan.

Iz Vasnjskotrgovinske komore pozivaju sve zainteresovane kompanije da najkasnije do 30. aprila dostave popunjen obrazac.
(SRNA)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Prepolovljen broj korisnika u BiH: Fiksna telefonija izumire

Ukupan broj aktivnih fiksnih telefonskih linija u prvom kvartalu...

Javne ličnosti u BiH nakon što odsluže kaznu u zatvoru, MOGU SE VRATITI POLITIČKOM ŽIVOTU

Političari u BiH koji su osuđeni ili se nalaze...

Privremena suspenzija i smanjenje cariskih stopa povećali rast ulaganja i izvoza

Vijeće ministara BiH usvojilo je Izvješće Ministarstva vanjske trgovine...