Ruska voda protiv reume i bolova

/

Ruska voda sve se češće pominje kao efikasno sredstvo u liječenju nekih obolenja a naročito za reumu i kao lijek protiv bolova.Ruska Voda je poseban rastvor koji deluje kao blagi antireumatik, analgetik i anestetik.

Primena Ruske vode u lečenju

Ruska voda se upotrebljava u slučajevima reumatskih bolova, neuralgija, različitih bolova u mišićima, preponama, kao i kod bolova koji su nastali usled migrena, kontuzija i tako dalje. Ruska voda je preparat za spoljnu upotrebu i kod artritisa, problema sa svrabežom, kod raznih dermatoza i za podsticanje cirkulacije. Ruska voda deluje lokalno anestetički i analgetički, a rastvor se može koristiti i nerazblažen za mazanje i tretiranje bolnih mesta. Pomaže i kod komplikacija usled ujeda raznih insekata.

Ruska voda daje osjećaj hlađenja, a sa dugotrajnim anestetskim djelovanjem daje dobre rezultate u smanjenju bola kod reumatskih bolova, jakih glavobolja i neuralgije.

Ruska voda i reumatizam

Reumatska oboljenja su jedan od najčešćih problema koji dolaze sa savremenim načinom života. Reumatski bolovi se uglavnom javljaju na jesen i zimi jer, bez obzira na to što niske temperature i vlažni dani nisu razlog reumatskih bolesti, znatno mogu da utiču na pogoršanje stanja i da izazovu dodatne teškoće kod reumatičara.

Prema mnogim mišljenjima i istraživanjima, borba sa ovakvom vrstom bola najuspešnija je uz korišćenje prirodnih preparata medju kojima je i Ruska voda.

Prirodni mentol pruža osećaj hlađenja i prati ga blago anestetičko dejstvo. Kombinovanjem ljekovitih biljaka, prirodnog mentola, kapsaicina i etarskih ulja u prirodnim prepratima može se uspješno uticati na reumatske tegobe i to, što je najvažnije bez neželjenih efekata.

Rusku vodu potražite u trgovini Biosimbioze.

Povezani postovi

Indigestija ili nešto više: Simptomi koji se ne smiju zanemariti kod najmlađih

Jedna od najčešćih pritužbi koju roditelji čuju od svoje...

Jednostavan recept za podizanje imuniteta: Kako iskoristiti listove smokve

Smokvini listovi prepuni su hranjivih supstanci i bogat izvor...

Bruka prije svadbe: Mlada gostima odredila minimalac za kovertu, gosti se šokirali

Sezona svadbi još uvijek traje, a restorani su prebukirani...

Prirodni lijek koji će preko noći revitalizirati vaš organizam

Med je veoma zdrav za jelo i svi smo...