Ruska voda protiv reume i bolova

/

Ruska voda sve se češće pominje kao efikasno sredstvo u liječenju nekih obolenja a naročito za reumu i kao lijek protiv bolova.Ruska Voda je poseban rastvor koji deluje kao blagi antireumatik, analgetik i anestetik.

Primena Ruske vode u lečenju

Ruska voda se upotrebljava u slučajevima reumatskih bolova, neuralgija, različitih bolova u mišićima, preponama, kao i kod bolova koji su nastali usled migrena, kontuzija i tako dalje. Ruska voda je preparat za spoljnu upotrebu i kod artritisa, problema sa svrabežom, kod raznih dermatoza i za podsticanje cirkulacije. Ruska voda deluje lokalno anestetički i analgetički, a rastvor se može koristiti i nerazblažen za mazanje i tretiranje bolnih mesta. Pomaže i kod komplikacija usled ujeda raznih insekata.

Ruska voda daje osjećaj hlađenja, a sa dugotrajnim anestetskim djelovanjem daje dobre rezultate u smanjenju bola kod reumatskih bolova, jakih glavobolja i neuralgije.

Ruska voda i reumatizam

Reumatska oboljenja su jedan od najčešćih problema koji dolaze sa savremenim načinom života. Reumatski bolovi se uglavnom javljaju na jesen i zimi jer, bez obzira na to što niske temperature i vlažni dani nisu razlog reumatskih bolesti, znatno mogu da utiču na pogoršanje stanja i da izazovu dodatne teškoće kod reumatičara.

Prema mnogim mišljenjima i istraživanjima, borba sa ovakvom vrstom bola najuspešnija je uz korišćenje prirodnih preparata medju kojima je i Ruska voda.

Prirodni mentol pruža osećaj hlađenja i prati ga blago anestetičko dejstvo. Kombinovanjem ljekovitih biljaka, prirodnog mentola, kapsaicina i etarskih ulja u prirodnim prepratima može se uspješno uticati na reumatske tegobe i to, što je najvažnije bez neželjenih efekata.

Rusku vodu potražite u trgovini Biosimbioze.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Legendarni Bruno Langer o saradnji sa grupom ZAR: Svi živimo rock ‘n’ roll

Grupa ZAR predstavila je spot za pjesmu "Žurim" na...

Nagli pad polena alergenih biljaka u zraku, povoljna situacija zadržat će se i u narednim danima

U zraku se bilježi pad koncentracija polena alergenih biljaka,...

Probudili ste se umorni? Ove namirnice napunit će vas energijom

Loše ste spavali? Stručnjaci se slažu da bi san...