Ruska voda protiv reume i bolova

/

Ruska voda sve se češće pominje kao efikasno sredstvo u liječenju nekih obolenja a naročito za reumu i kao lijek protiv bolova.Ruska Voda je poseban rastvor koji deluje kao blagi antireumatik, analgetik i anestetik.

Primena Ruske vode u lečenju

Ruska voda se upotrebljava u slučajevima reumatskih bolova, neuralgija, različitih bolova u mišićima, preponama, kao i kod bolova koji su nastali usled migrena, kontuzija i tako dalje. Ruska voda je preparat za spoljnu upotrebu i kod artritisa, problema sa svrabežom, kod raznih dermatoza i za podsticanje cirkulacije. Ruska voda deluje lokalno anestetički i analgetički, a rastvor se može koristiti i nerazblažen za mazanje i tretiranje bolnih mesta. Pomaže i kod komplikacija usled ujeda raznih insekata.

Ruska voda daje osjećaj hlađenja, a sa dugotrajnim anestetskim djelovanjem daje dobre rezultate u smanjenju bola kod reumatskih bolova, jakih glavobolja i neuralgije.

Ruska voda i reumatizam

Reumatska oboljenja su jedan od najčešćih problema koji dolaze sa savremenim načinom života. Reumatski bolovi se uglavnom javljaju na jesen i zimi jer, bez obzira na to što niske temperature i vlažni dani nisu razlog reumatskih bolesti, znatno mogu da utiču na pogoršanje stanja i da izazovu dodatne teškoće kod reumatičara.

Prema mnogim mišljenjima i istraživanjima, borba sa ovakvom vrstom bola najuspešnija je uz korišćenje prirodnih preparata medju kojima je i Ruska voda.

Prirodni mentol pruža osećaj hlađenja i prati ga blago anestetičko dejstvo. Kombinovanjem ljekovitih biljaka, prirodnog mentola, kapsaicina i etarskih ulja u prirodnim prepratima može se uspješno uticati na reumatske tegobe i to, što je najvažnije bez neželjenih efekata.

Rusku vodu potražite u trgovini Biosimbioze.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Serviser upozorava kada klima uređaj može da se zapali

Tokom tropskih dana klima uređaji rade punom parom. U...

Super savjeti koji će vam pomoći da smršate kod kuće

Gubitak težine je stvar koja sada počinje da brine...

SAVJETI APOTEKARA Lijekove čuvajte na temperaturi ispod 25 stepeni

Neodgovarajuće čuvanje lijekova, usljed nedovoljnog stepena zdravstvene edukacije, predstavlja...

INZ: Prijete nam sunčanica i toplotni udar, koje su razlike, kako ih prevenirati

Iako tokom cijele sedmice bilježimo visoke temperature, meteorolozi su...