Još jedna humana gesta čelnih ljudi AS grupacije

/

Na svadbi Merite i Armina Hrvić koja je održana prošle subote u krugu sjedišta AS GROUP u Jelahu sa oko 800 zvanica, prikupljeno je 2.382,00 KM kao pomoć za liječenje četrnaestogodišnjeg Mirsada Hasanbašića iz Trepča, oboljelom od malignog tumora koštanog sistema.
Sve se desilo spontano, kada je poznati bh. glumac Enis Bešlagić izveo na njemu svojstven način skeč pun humora sa prikupljanjem novca za “mladu i mladoženju”, tako da gosti nisu znali zapravo do kraja cijele izvedebe u koje svrhe daju svoje donacije.Tek nakon završetka skeča, Enis je objavio da su sva prikupljena sredstva namijenjena u humanitarne svrhe.Prikupljeni iznos uplaćen je danas na račun koji je otvoren za tu svrhu…

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešanj: Tokom vikenda rođeno pet beba

Kako stoji u izvještaju Službe civilne zaštite, na porođajnom...

Tešanj: Adnan Lihić napustio SDA ?!

Kako nezvanično saznajemo, dugogodišnji član  užeg rukovodstva SDA Tešanj,...

Amina Kopić: Učenica generacije 2020 – 2024 “JU Srednje tehničke škole” Tešanj

Učenica generacije "JU Srednje tehničke škole" Tešanj je Amina...