Daniella Mijatović teško povrijeđena

/

Daniella Mijatović, uspješna bh. manekenka i voditeljica Informativnog programa Federalne televizije u ponedjeljak, prvi dan Bajrama, imala je tešku saobraćajnu nesreću. 

Kako saznajemo, nesreća se dogodila u mjestu Tušnjići na putu Visoko-Kiseljak, a Mijatović koja je upravljala vozilom, zadobila je teške tjelesne povrede, između ostalog tri hematoma na mozgu, i trenutno je smještena na Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Univerzitata u Sarajevu.
S njom u automobilu bio je njen brat Kenny te Jasmina, njegova djevojka iz Makedonije, koja bi već danas trebala biti puštena iz bolnice.

– Kenny bi trebao do kraja sedmice biti pušten na kućno liječenje, dok za Daniellu doktori predviđaju da bi do kraja sedmice mogla prijeći na odjeljenje u kojoj će biti dozvoljene posjete. Trenutno je mogu vidjeti samo roditelji, ali najbitnije je da su, navodna, 72 krizna sata prošla, a oporavak od mnogih povreda svakako da će biti dugotrajan – otkrio nam je Adnan Omerović, njen najbolji prijatelj i poznati maneken. 

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Zenice nastradao vozač kamiona

U Nemili kod Zenice desila se teška saobraćajna nesreća. Iz...

Maglaj: Od jednog lica oduzet ecstasy

U ulici Aleja Ljiljana općina Maglaj, u objektu "MOZZART...

Tešanj: U Šijama policajci pronašli ukradeno gorivo

Na području mjesta Šije općina Tešanj, policijski službenici Policijske...