FIRMI MADI DODJELJENA NAGRADA “STVARATELJI STOLJEĆA”

/

Mesnoj industriji Madi Tešanj uručeno je priznanje “Stvaratelji stoljeća” za doprinos razvoju poduzetništva u Juguistočnoj Europi. Priznanje je primio komercijalni direktor Maid Jabandžić, u prostorijama firme, i to zbog sprečenosti prisustvovanja svečanoj ceremoniji koja je održana u Dubrovniku.

Nagrada je dodjeljena od strane Međunarodnog ekonomskog foruma Perspektive Dubrovnik/Sarajevo, Induco Beograd/Slavonski Brod i Promoglobal Zagreb.

“Ovakvo jedno priznanje pokazatelj je dugogodišnjeg predanog i odgovornog poslovanja unutar naše firme”, izvjavio je komercijalni direktor Maid Jabandžić. Jabandžić je dodao da će priznanje biti samo stimulacija za još bolji i angažovaniji rad svim uposlenicima u kompaniji.

Madi d.o.o. Tešanj u ovom momentu spada u red najvećih proizvođača pilećeg mesa u regiji, sa oko 350 uposlenika. 

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Saobraćaj potpuno obustavljen: Sudarili se kamion i putničko vozilo

Prema informacijama koje smo dobili od čitatelja, na putu...

Inspekcija privremeno zatvorila još jedan bazen

Gradski bazen Dobrinja je privremeno zatvoren i neće raditi...

Danas žrijebanje političkih subjekata za utvrđivanje redoslijeda na glasačkom listiću

U skladu sa Izbornim zakonom Bosne i Hercegovine i...

Direktan sudar kombija i auta: Četiri osobe povrijeđene

U Kaknju se u ranim jutarnjim satima dogodila teška...