Mladić ubijen u tuči ispred diskoteke u Bugojnu

/

Jedna osoba je ubijena u tuči više osoba koja se sinoć nešto poslije ponoći desila na parkingu diskoteke Planet u Bugojnu, potvrdio je za Klix.ba glasnogovornik MUP-a Srednjobosanskog kantona Rusmir Prohan.

Prohan je potvrdio da je smrtno stradao 24-godišnji M. I. iz Prozora, koji je preminuo u Kantonalnoj bolnici u Travniku od povreda koje je zadobio u predjelu grudnog koša.

“Najprije je došlo do razmirica između više osoba unutar diskoteke, nakon čega je na parkingu došlo do prave tuče, u kojoj je smrtno stradao 24-godišnji M. I.”, rekao je Prohan.
Nezvanično saznajemo da je ubijen Mahir Imamović.
Službenici policije preduzeli su mjere na osiguranju tragova i svjedoka ovog krivičnog djela, dok se za izvršiocem intenzivno traga.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešanj: Krađa na auto otpadu u Raduši

Prema zvaničnim informacijama iz MUP ZDK u vremenskom periodu...

Tešanj: U Cerovcu opljačkana vikendica

Prema zvaničnim informacijama MUP ZDK, u vremenskom periodu od...

Vozač povrijeđen nakon slijetanja vozila s ceste kod Zenice

Jedna osoba je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se...

Tragedija u BiH: Utopio se maloljetnik

U utorak 18. juna, u Jablaničkom jezeru utopio se...