Na magistralnom putu M-17 u Mravićima-Doboj Jug: BMW-om sustigao golfa

/

U ponedjeljak oko 14 sati na magistralnom putu M-17 Doboj-Maglaj u naseljenom mjestu Mravići(općina Dopoj Jug) dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila.

Krećući se iz pravca Maglaja,vozilo BMW  reg.oznaka T64-0-866 kojim je upravljao E.Š. iz Mravića,općina Doboj Jug u namjeri da pretekne vozilo marke golf A-2 reg.oznaka 069-T-183 kojim je upravljao A.F. iz Ševarlija,Opština Doboj,ostvario je fizički kontakt i udario pomenuto vozilo isperd sebe. U momentu sudara BMW-a sa golfom,vozač golfa vidjevši da se ispred njega nalazi još jedno vozilo u kretanju, bojao se da će se sudariti sa njim pa je naglo skrenuo  u desnu stranu te je završio  na desnoj bočnoj strani.Tom prilikom vozač golfa je  zadobio lakše tjelesne povrede u predjelu lijevog ramena, a njegov suvozač, supruga A.F. lakše povrede  u predjelu glave, dok je vozač BMW-a takođe sletio sa ceste u desnu stranu i prošao bez tjelesnih ozljeda.

Povređenom bračnom paru prva medicinska pomoć pružena je u JU “Poliklinika sa dnevnom bolnicom” Doboj Jug odakle su,prema izjavi dežurnog ljekara dr. Smaje Bešlagića upućeni na dalji tretman u Opštu bolnicu Sv.Apostol Luka Doboj.

Usljed uviđaja ove nezgode koju je provodila policija PS Doboj-Jug aobraćaj na ovom dijelu puta vozio se usporeno najmanje dva sata. 

Izvor: Oslobodjenje

spot_img

Povezani postovi

Maglaj: Policija zaplijenila marihuanu i speed tokom pretresa kuće

Dana 23.10.2024. godine, u 15:50 sati, policijski službenici Policijske...

Tešanj: Teška krađa – Otuđen zlatni i srebrni nakit te ubodna pila

Dana 23.10.2024. godine, u 09:05 sati, Policijskoj stanici Tešanj...

U Jelahu pijani muškarac zapalio porodičnu kuću – vatrogasci Tešnja brzo reagovali

Dana 23.10.2024. godine, u 00:25 sati, u mjestu Jelah,...

Incident u Sarajevu: Maloljetnik ranjen u dvorištu srednje škole

U dvorištu Srednje škole metalskih zanimanja u Sarajevu jutros...