Na magistralnom putu M-17 u Mravićima-Doboj Jug: BMW-om sustigao golfa

/

U ponedjeljak oko 14 sati na magistralnom putu M-17 Doboj-Maglaj u naseljenom mjestu Mravići(općina Dopoj Jug) dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila.

Krećući se iz pravca Maglaja,vozilo BMW  reg.oznaka T64-0-866 kojim je upravljao E.Š. iz Mravića,općina Doboj Jug u namjeri da pretekne vozilo marke golf A-2 reg.oznaka 069-T-183 kojim je upravljao A.F. iz Ševarlija,Opština Doboj,ostvario je fizički kontakt i udario pomenuto vozilo isperd sebe. U momentu sudara BMW-a sa golfom,vozač golfa vidjevši da se ispred njega nalazi još jedno vozilo u kretanju, bojao se da će se sudariti sa njim pa je naglo skrenuo  u desnu stranu te je završio  na desnoj bočnoj strani.Tom prilikom vozač golfa je  zadobio lakše tjelesne povrede u predjelu lijevog ramena, a njegov suvozač, supruga A.F. lakše povrede  u predjelu glave, dok je vozač BMW-a takođe sletio sa ceste u desnu stranu i prošao bez tjelesnih ozljeda.

Povređenom bračnom paru prva medicinska pomoć pružena je u JU “Poliklinika sa dnevnom bolnicom” Doboj Jug odakle su,prema izjavi dežurnog ljekara dr. Smaje Bešlagića upućeni na dalji tretman u Opštu bolnicu Sv.Apostol Luka Doboj.

Usljed uviđaja ove nezgode koju je provodila policija PS Doboj-Jug aobraćaj na ovom dijelu puta vozio se usporeno najmanje dva sata. 

Izvor: Oslobodjenje

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tragičan epilog nesreće: U sudaru kamiona i putničkog vozila preminula jedna osoba

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se...

Automobil sinoć sletio s kolovoza, dvije osobe povrijeđene

U tuzlanskom naselju Sjenjak, sinoć oko ponoći dogodila se...

Fotografija nastala sat prije masakra: Damira (37) ubio penzionisani vojni policajac

Nedjelja je bila poseban dan u životu Damira Fijale...

U sudaru Tesle i BMW-a poginula jedna osoba

Jedna osoba je poginula, a dvije su teško povrijeđene...