NEVOLJA IH NATJERALA: I Dodik i Izetbegović danas u Doboju

/

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović obići će danas Doboj i Maglaj – područja koja su u maju pogođena poplavama. U tom gradu danas će boraviti i predsjednik RS Milorad Dodik.
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović obići će danas Doboj i Maglaj – područja koja su u maju pogođena poplavama. U tom gradu danas će boraviti i predsjednik RS Milorad Dodik.
Izetbegović će se u Doboju sastati sa gradonačelnikom Obrenom Petrovićem, a obići će narodne kuhinje čiji su osnivači Medžlis Islamske zajednice Doboj, Međunarodni forum solidarnosti i grad Doboj, saopšteno je iz Predsjedništva BiH. Predsjedavajući Predsjedništva BiH posjetiće i Dom zdravlja Doboj.
Nakon Doboja, Izetbegović će posjetiti Maglaj, gdje će obići Osnovnu školu “Maglaj” i sportsku dvoranu “Pobjeda”, te razgovarati sa lokalnim stanovništvom.
U pratnji Izetbegovića biće i komandant NATO štaba u Sarajevu general Kristofer Peti, pripadnici NATO-a i Eufora, te predstavnici Ministarstva odbrane BiH i Oružanih snaga BiH.
I predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjetiće danas Doboj gdje će obići tamošnji Centar javne bezbjednosti.

izvor: The Bosnia Times

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Inspekcija privremeno zatvorila još jedan bazen

Gradski bazen Dobrinja je privremeno zatvoren i neće raditi...

Danas žrijebanje političkih subjekata za utvrđivanje redoslijeda na glasačkom listiću

U skladu sa Izbornim zakonom Bosne i Hercegovine i...

Direktan sudar kombija i auta: Četiri osobe povrijeđene

U Kaknju se u ranim jutarnjim satima dogodila teška...

Pljuskovi širom zemlje će rashladiti BiH, evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

U Bosni pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i...