NEZAPAMĆENA TRGEDIJA U PRIJEDORU: Poginula pred očima vjerenika i druga dok je prelazila cestu!

/

Pješak Kristina Tubin (27) iz Brezičana, kod Prijedora, poginula je u tom mjestu kada ju je udario golf 2, dok je prelazila pješački prelaz. Iz policije su potvrdili da se nesreća dogodila oko 20 časova u subotu na magistralnom putu Prijedor – Novi Grad. Golfom je upravljao Srđan Milošević (27) iz Cikota, koji je poslije nesreće priveden i ispitan, a potom pušten da se brani sa slobode.

“Naređena je obdukcija tijela nastradale kao i vještačenje tehničke ispravnosti vozila. Izuzeta je krv od vozača kako bi bilo utvrđeno da li je u trenutku nesreće bio u alkoholisanom stanju”, rekla je danas Snježana Petković, dežurni tužilac.

 

Mještani Brezičana u šoku i nevjerici zbog ove tragedije tvrde da je djevojka stradala nepažnjom vozača.

 

“Kristina je krenula sa momkom u grad, stali su na trotoar kako bi ona otišla do prodavnice nešto kupiti. Prelazila je pješački prelaz i u trenutku kad je trebalo da zakorači na trotoar, udarilo ju je auto”, priča mještanin koji nije želio da mu navodimo ime.

 

Stravičan prizor, kako kaže, posmatrao je Kristinin drug, koji se u tom trenutku vraćao iz prodavnice i išao njoj u susret.

 

“Ona je prilazila drugu kako bi se pozdravila s njim i odjednom ju je auto odbacio u vazduh. Mladić je stajao skamenjen, kese su mu ispale iz ruke kada je vidio šta se dešava”, kazao je ovaj mještanin, ističući da je ovaj stravičan prizor vidio i njen momak.

 

Dodao je da je i njen drug izbjegao za dlaku nesreću jer je i on bio zakoračio da pređe ulicu.

 

“Od siline udara Kristina je odletjela u vazduh i pala nekoliko destina metara dalje i na mjestu je bila mrtva. Vozač golfa, koji ju je udario, stao je tek nekoliko desetina metara dalje”, priča ovaj mještanin, dodajući da je Kristina trebalo zajedno sa momkom i drugovima da ide na svadbu u Trebinje.

 

Inače, Kristina je trebalo ove godine da diplomira na BLC-u informatiku, a nedavno se vjerila sa momkom sa kojim je dugo u vezi.

(Nezavisne.com)

Povezani postovi

Banke u FBiH u 2023. godini ostvarile dobit od 520 miliona KM

Trinaest banaka sa sjedištem u Federaciji BiH ostvarilo je...

Skoro deceniju u statističkom sistemu prazne rubrike: Vlast krije broj siromašnih u BiH

Dok se u utorak širom svijeta obilježavao Dan socijalne...

Predajte nelegalno oružje, spriječite tragediju: Evo kakve kazne prijete građanima koji ga posjeduju

Bez straha od sankcija za miran san: Predajte nelegalno...

Izvoz iz BiH u januaru manji za 16,6 posto, zabilježen rast uvoza

Izvoz iz Bosne i Hercegovine u januaru ove godine...