Klas predstavio novi brend: Integralni keksi Fit – sladak, a zdrav obrok

/

Fit integralni keks novi je brend bh. prehrambene industrije Klas koji je danas predstavljen u Sarajevu. Keksi se na tržištu nalaze već mjesec dana i prema riječima Adisa Hasakovića, direktora korporativnih komunikacija AS Group, u tom periodu u probnoj prodaji na ograničenom broju prodajnih mjesta Klas je uspio prodati 30.000 kutija ovog keksa što je potvrda kvaliteta novog Klasovog brenda.

Tri okusa

– Fit integralni keks proizveden je u tri okusa classic, lješnjak i čokolada, a cijene se kreću od 1,50 do 2,20 KM. Riječ je o zdravom proizvodu, a čak četvrtinu keksa čine ovsene pahuljice. Keks je nastao u Klasovoj kuhinji, u potpunosti je djelo domaćih stručnjaka i dobri prvi prodajni rezultati govore da su kupci osjetili da proizvod ima kvalitet i potencijal”, istakao je Hasaković.

Fit integralni keksi su sladak, a zdrav obrok za cijelu porodicu koji je naišao na dobar prijem kod potrošača, a da je riječ o zdravom obroku govori i njegovo zaštitno lice, to je Lejla Šebić, instruktorica aerobika, profesorica na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu i jedna od pobjednica Svjetskog prvenstva u natural bodybuildingu.

Zdrava ishrana


– Da biste dobro izgledali, bili zdravi osim redovnog vježbanja neophodna je i zdrava ishrana, a jedan zdrav obrok upravo su Fit integralni keksi, koji mogu biti i zamjena i za sve nezdrave grickalice, kazala je Šebić.

Kako su najavili u Klasu oni će nastaviti da kreiranjem novih linija proizvoda brenda Fit, poput ovsenih pahuljica, proizvoda koji su za doručak, čokoladica, a u narednom periodu uslijedit će i novi okusi integralnih keksa.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Neradna nedjelja: Krši li se njenim uvođenjem Ustav

Javna rasprava o Prijedlogu zakona o unutrašnjoj trgovini je...

Za rad u komisijama pojedini u Vladi FBiH za godinu naplatili i do 30 hiljada KM

Pojedinim zaposlenicama Federalnog ministarstva prostornog uređenja je u toku...

Kako će biti utrošeno odobrenih 120.000 KM za rad penzionerskih saveza u FBiH?

Za finanasiranje rada penzionerskih udruženja u Federaciji BiH iz...

Za “Marš mira” do sada prijavljeno oko 1.400 osoba: U koloni će biti veliki broj mladih ljudi

Do sada je oko 1.400 osoba prijavljeno za ovogodišnji...