OVO NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM: Poznanici Tijaninog ubice otkrili da …

/

Beograd, Bajmok — Poznanici osumnjičenog za ubistvo Tijane Jurić kažu da se on danima nakon ubistva ponašao normalno i da niko nije mogao ni da nasluti šta se desilo u Bajmoku.

O odsustvu bilo kakvog kajanja uhapšenog Dragana Đurića govorio je i ministar policije, a otac ubijene 15-godišnjakinje rekao je  obraćajući se novinarima da ne zna kako da okarakteriše čovjeka koji je ubio njegovu kćerku.

“Ne znam kako da okarakterišem monstruma koji je to uradio. Ne znam kakav čovjek moraš da budeš da bi napakostio takvom djetetu. Uopšte, to je sada Tijana, ali nebitno o kom djetetu se radi, kakav čovjek sa 120 kilograma može da se iživljava nad djetetom od 47 kila? Onda ne znamo da li je to čovjek, ili životinja, ili ne znam kako bih ga nazvao“, rekao je Igor Jurić.

Đurićevi poznanici kažu da u danima ubistva Tijane Jurić nisu primijetili ništa čudno u njegovom ponašanju.

Njegove komšije i prijatelji iz djetinjstva kažu da je u rodnom mjestu Aleksa Šantić bio samo nekoliko puta u posljednjih 20 godina, otkako se preselio u Beograd. U kući u kojoj je odrastao bio je u noći Tijaninog ubistva, a u tom selu bio je i nekoliko dana kasnije – 2. avgusta.

“Znam ga 20 godina, igrali smo fudbal, bili smo dobri, svi smo bili dobri sa njim, čitav Šantić ga zna. Ovako nešto niko nikada ne bi očekivao. Vidjeli smo se 2. avgusta, popili smo piće, rastali se, nas četvorica, kao da ništa nije bilo. Nismo ni o čemu posebno pričali, rekao je da ide za Beograd“, kaže Goran Marković, Đurićev prijatelj iz djetinjstva.

On dodaje da mu se kasnije javio i rekao da će “poslije doći po auto koji je ostavio u selu“.

Ranije jučer, otkrivajući neke detalje hapšenja, ministar policije je rekao da je Đurić uhapšen na svom radnom mjestu, gdje se ponašao kao da se ništa nije desilo i da tokom ispitivanja nije pokazivao znake kajanja.

Stariji mještani mjesta Aleksa Šantić, rodnog mjesta osumnjičenog Đurića, kažu da su šokirani i zgroženi vijestima da je 34-godišnjak uhapšen zbog svirepog ubistva 15-godišnje Tijane. Navode i da je Đurić bio problematičan u mladosti i da je “volio da se potuče, ali ne da i ukrade“.

Stručnjaci kažu da će ovaj slučaj tek biti analiziran, s obzirom na to da nije u pitanju uobičajena patologija u našem društvu.  Za ovako teško krivično djelo zaprijećena je kazna zatvora od 30 do 40 godina.  U Subotici je petak proglašen za dan žalosti.

balkainfo

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Užas u Hrvatskoj: Petero ljudi ubijeno, pomahnitali muškarac je uhapšen

Kako javljaju hrvatski mediji, u Daruvaru je jutros pomahnitali...

Pogledajte kako se Zagrepčaninu za nekoliko sekundi zapalio električni romobil (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa jednog parkinga,...

Emotivna objava Usame Zukorlića: Otkrio gdje je umrla njegova majka

Usame Zukorlić na svom zvaničnom Facebook profilu objavio je emotivnu...

Otvorena birališta u Hrvatskoj: 3,7 miliona osoba ima pravo glasa na izborima za novi saziv sabora

Danas se održavaju parlamentarni izbori za 11. saziv Hrvatskog...