SIPA upala u novu zgradu

/

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) upali su danas u novu zgradu “BH Telecoma” u sarajevskoj ulici Franca Lehara, čiju su gradnju obilježile brojne afere, odakle su počeli izuzimati dokumentaciju radi dokazivanja krivičnih djela.

Kako nam je u poslijepodnevnim satima potvrdila portparol Kristina Jozić, pripadnici SIPA-e ušli su u novu zgradu “BH Telecoma” po naredbi Tužilaštva BiH. 

– Provode se istražne radnje i dokazivanja te poduzimaju potrebne mjere iz naših nadležnosti na prikupljanju određene dokumentacije koja je navedena u naredbi Tužilaštva – izjavila je Jozić.


avaz.ba

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Koliko je BiH uradila na prilagođavanju privrede obnovljivim izvorima energije

Evropska komisija uvela je prošle jeseni mehanizam za ugljično...

U BiH pljuskovi i grmljavina: Evo šta nas očekuje za vikend

U BiH se očekuje umjereno, ponegdje pretežno oblačno i...

Više od 50 posto ispitane djece u BiH doživjelo neprijatnosti na internetu

Prema istraživanju Vijeća Evrope, svaki peti maloljetnik doživio je...