STRAVIČNI DETALJI ZGROZILI REGIJU: Ženi odsjekao glavu satarom dok je njihova petogodišnja kćerkica…

/

NOVI SAD – Aleksandar Kusturić (42), veterinar iz Crvenke, satarom je odsjekao glavu supruzi Danijeli Kusturić (43) u njihovom stanu u Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu! U vrijeme zločina njihova petogodišnja kćerka spavala je u susjednoj sobi. Kako saznajemo, Aleksandar i Danijela su se posvađali u toku noći i Aleksandar je uzeo sataru i njome udario ženu po glavi.

– Aleksandar je jednim udarcem ženi odsjekao glavu, a kada je shvatio da je mrtva, hladno je sjeo pored nje i pozvao policiju – kaže naš izvor.

 

Roditelji ga pritiskali

 

Policajci koji su došli u stan Kusturića zatekli su jeziv prizor, a naročito ih je iznenadila Aleksandrova smirenost.

 

– Uradio sam šta sam uradio. Zašto? Ne znam ni sam – rekao je Aleksandar policajcima, koji su došli na njegov poziv.

 

Za sve to vrijeme njegova petogodišnja kćerka je plakala iz sobe.

 

– Policija je odmah pozvala Centar za socijalni rad da odvedu djevojčicu kako ne bi vidjela unakaženu majku – kaže naš izvor.

 

Komšije Kusturića kažu da Aleksandar posljednjih 40 dana nije bio u stanu sa ženom i kćerkom.

 

– Danijela nam je pričala da je Aleksandrovi roditelji ne vole od prvog dana. Stalno su ubjeđivali Aleksandra da je ostavi. Aleksandrova porodica je, navodno, imućna, a Danijelina nije. Činilo se da su u tome na kraju i uspjeli jer je Aleksandar više od mjesec dana bio kod svojih u Crvenki – kaže komšija.

 

Htio da je izbaci iz stana

 

Prema njegovim riječima, Aleksandar se u četvrtak ujutru vratio sa bratom, i to sa namjerom da izbaci Danijelu iz stana.

 

– Tada je Aca rekao bratu: „Ti idi. Ja ostajem da živim sa mojom porodicom, bez koje ne mogu“, i brat je otišao. Aca je tog dana bio nekako čudan. Sav pogubljen, kao da je drogiran. A i sada mu je policija vadila krv, koliko sam čuo, sumnjaju da je na „nečemu“ – kaže komšija.

 

On dodaje da je Danijela u četvrtak oko 20 sati bila kod njega na kafi i da je bila presrećna što joj se muž vratio.

 

– Aca i Danijela su se mnogo voljeli. Tako zaljubljen par se rijetko viđa. Iako su oboje nezaposleni, to nije uticalo na njihovu ljubav – kaže komšija.

(Kurir)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešanj: Iz vozila ukraden radio-kasetofon

Kako je saopćeno iz MUP ZDK dana 23.06.2024. godine,...

Stravična nesreća: Jedna djevojka poginula, dvije povrijeđene

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na...

Tešanj: Krađa na auto otpadu u Raduši

Prema zvaničnim informacijama iz MUP ZDK u vremenskom periodu...

Tešanj: U Cerovcu opljačkana vikendica

Prema zvaničnim informacijama MUP ZDK, u vremenskom periodu od...