Teslić: Ocu za podvođenje ćerki sedam godina robije

/

Dobojski sud presudio Savi Pavličeviću iz Blatnice kod Teslića.

TESLIĆ – Prisiljavajući dvije kćerke da se bave prostiticijom i pružaju seksualne usluge, od čega je izvlačio materijalknu korist, Savo Pavličević (46) iz Blatnice kod Teslića zaradio je sedam i po godina zatvora.

Jedinstvenu presudu mu je izrekao dobojski Okružni sud, koji je spojio zaprećene kazne od pet godina za optužbu da je počinio krivično dijelo trgovine maloljetnim licima i od dvije do deset godina za nasilje u porodici.

Uhapšen je u februaru ove godine. Tokom sudskog postupka utvrđeno je da je kćerke od 16 i 17 godina podvodio od 2012. uzimajući od klijenata zauzvrat hranu, tehniku i novac.

I protiv Savinog sina Stefana (25) se vodi sudski postupak zato što je krajem septembra prošle godine silovao svoju 48-godišnju komšinicu u tom mijestu.

Policijskoj stanici u Tesliću nastavnica srpskog jezika je prijavila da je nepoznato lice uz pomoć merdevina u pet časova ujutro ušlo kroz otvoreni prozor njene porodične kuće i pod prijetnjom noža izvršilo obljubu.


novosti.rs

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tešanj: Adnan Lihić napustio SDA ?!

Kako nezvanično saznajemo, dugogodišnji član  užeg rukovodstva SDA Tešanj,...

Amina Kopić: Učenica generacije 2020 – 2024 “JU Srednje tehničke škole” Tešanj

Učenica generacije "JU Srednje tehničke škole" Tešanj je Amina...

Narcis Halilović predsjednik Bosanskog pozorišta Tešanj: U kulturu se jako malo ulaže

Gost našeg podcasta bio je Narcis Halilović, koji je...

MANN+HUMMEL pruža podršku mladim talentima: Ponosni smo što podržavamo obrazovanje

U MANN+HUMMEL BA vjerujemo da je obrazovanje temelj uspješne...