Klas predstavio novi brend: Integralni keksi Fit – sladak, a zdrav obrok

/

Fit integralni keks novi je brend bh. prehrambene industrije Klas koji je danas predstavljen u Sarajevu. Keksi se na tržištu nalaze već mjesec dana i prema riječima Adisa Hasakovića, direktora korporativnih komunikacija AS Group, u tom periodu u probnoj prodaji na ograničenom broju prodajnih mjesta Klas je uspio prodati 30.000 kutija ovog keksa što je potvrda kvaliteta novog Klasovog brenda.

Tri okusa

– Fit integralni keks proizveden je u tri okusa classic, lješnjak i čokolada, a cijene se kreću od 1,50 do 2,20 KM. Riječ je o zdravom proizvodu, a čak četvrtinu keksa čine ovsene pahuljice. Keks je nastao u Klasovoj kuhinji, u potpunosti je djelo domaćih stručnjaka i dobri prvi prodajni rezultati govore da su kupci osjetili da proizvod ima kvalitet i potencijal”, istakao je Hasaković.

Fit integralni keksi su sladak, a zdrav obrok za cijelu porodicu koji je naišao na dobar prijem kod potrošača, a da je riječ o zdravom obroku govori i njegovo zaštitno lice, to je Lejla Šebić, instruktorica aerobika, profesorica na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu i jedna od pobjednica Svjetskog prvenstva u natural bodybuildingu.

Zdrava ishrana


– Da biste dobro izgledali, bili zdravi osim redovnog vježbanja neophodna je i zdrava ishrana, a jedan zdrav obrok upravo su Fit integralni keksi, koji mogu biti i zamjena i za sve nezdrave grickalice, kazala je Šebić.

Kako su najavili u Klasu oni će nastaviti da kreiranjem novih linija proizvoda brenda Fit, poput ovsenih pahuljica, proizvoda koji su za doručak, čokoladica, a u narednom periodu uslijedit će i novi okusi integralnih keksa.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Evo koliko koštaju najskuplji stan i kuća u BiH, ali i gdje su najjeftiniji stanovi na Balkanu!

Potražnja za nekretninama u Bosni i Hercegovini stalno raste,...

Četrdeset zaposlenika UIO palo na ispitu općeg znanja, neki su premješteni na niže pozicije

Četrdeset od 127 radnika Uprave za indirektno oporezivanje Bosne...

Vlada FBiH izdvojila 533.000 KM za podršku domaćinstvima pogođenim poplavama

Federalno ministarstvo rada i socijalne politike, svjesno izazova s...

Slijedi li kolaps energetskog sistema u Federaciji BiH?

 Energetski sistem u Federaciji BiH je u velikim problemima,...