Uhapšen osumnjičeni za ubistvo krajiškog Ramba

/

Krajiška policija uhapsila je danas  jedno lice koje se dovodi u vezu sa likvidacijom Nedžada Kličića zvanog Rambo u noći subotu na nedjelju u caffe baru „Gold“  u Ostrošcu, općina Cazin. Ovu informaciju potvrdio nam je portparol Tužilaštva Unsko-sanskog kantona (USK)  Adnan Tulić.

To lice je danas privedeno u prostorije Tužilaštva USK gdje je ispitano u svojstvu osumnjičenog, nakon čega je Kantonalnom sudu u Bihaću upućen prijedlog za određivanje mjere pritvora. Istraga se dalje nastavlja u ovom krivičnom predmetu, te se intenzivno traga za preostalim saučesnicima, odnosno saizvršiocima ovog krivičnog djela teškog ubistva iz člana 166. stav 2. Krivičnog zakona FBIH-stoji u saopćenju Tužilaštva USK. Podsjetimo, Nedžadu Kličiću Rambu (36), koji je u noći sa subote na nedjelju ubijen u caffe-baru “Gold” u Ostrošcu kod Cazina, jučer je, u prisustvu oko 500 članova rodbine i prijatelja, klanjana dženaza i obavljen ukop na mezarju u cazinskom naselju Kličići.

Opasnog momka iz cazinskog naselja Kličići ustrijelila je grupa od četvorice maskiranih muškaraca koji su u noći sa subote na nedjelju upali u caffe-bar „Gold” u Ostrošcu, gdje se Kličić zatekao. 



(avaz.ba)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Tragičan epilog nesreće: U sudaru kamiona i putničkog vozila preminula jedna osoba

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se...

Automobil sinoć sletio s kolovoza, dvije osobe povrijeđene

U tuzlanskom naselju Sjenjak, sinoć oko ponoći dogodila se...

Fotografija nastala sat prije masakra: Damira (37) ubio penzionisani vojni policajac

Nedjelja je bila poseban dan u životu Damira Fijale...

U sudaru Tesle i BMW-a poginula jedna osoba

Jedna osoba je poginula, a dvije su teško povrijeđene...