OPĆINA NEUM: Osma sjednica Skupštine Saveza općina i gradova FBiH

/

Priča o sve lošijem položaju jedinica lokalne samouprave bila je samo još jedan od dodatnih motiva da se jučer, na osmoj sjednici Skupštine Saveza općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine kao važan dio sjednice smatra donošenje deklaracije o nužnosti unaprjeđenja odnosa lokalnih i centralnih vlasti i nužnosti daljeg jačanja položaja jedinica lokalne samouprave koja će biti upućena zakonodavnoj i izvršnoj vlasti Federacije Bosne i Hercegovine.

Uprkos brojnim obavezama, načelnica općine Jasminka Begić aktivno učestvuje u radu i djelovanju Saveza, pa evo i ovaj put je možemo vidjeti na sjednici i u društvu kolegice, načelnice općine Visoko Amre Babić i generalnog sekretara Unije općina Turskog svijeta Fahrija Solak.

Kabinet Načelnice općine Doboj Jug

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Nemali broj građana će za odmor birati bh. komad mora: Neum krcat, ali nije ni jeftin

Brojni bh. građani priželjkuju ljetovanje na moru. I dok...

Naoružajte se strpljenjem: Velike gužve na graničnim prelazima BiH

U večernjim satima očekuje se intezivniji saobraćaj i na...

BiH ima više od 200 miliona KM u zlatu, a količinski ga je četiri puta manje nego 2001.

Godina je 2004. NASA-ina sonda Spirit uspješno je sletjela...

Postajemo zemlja staraca: 2060. svaka druga osoba u BiH će imati 51 godinu ili više

Države širom svijeta suočene su s pitanjem kako prilagoditi...