OPĆINA NEUM: Osma sjednica Skupštine Saveza općina i gradova FBiH

/

Priča o sve lošijem položaju jedinica lokalne samouprave bila je samo još jedan od dodatnih motiva da se jučer, na osmoj sjednici Skupštine Saveza općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine kao važan dio sjednice smatra donošenje deklaracije o nužnosti unaprjeđenja odnosa lokalnih i centralnih vlasti i nužnosti daljeg jačanja položaja jedinica lokalne samouprave koja će biti upućena zakonodavnoj i izvršnoj vlasti Federacije Bosne i Hercegovine.

Uprkos brojnim obavezama, načelnica općine Jasminka Begić aktivno učestvuje u radu i djelovanju Saveza, pa evo i ovaj put je možemo vidjeti na sjednici i u društvu kolegice, načelnice općine Visoko Amre Babić i generalnog sekretara Unije općina Turskog svijeta Fahrija Solak.

Kabinet Načelnice općine Doboj Jug

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Inspekcija privremeno zatvorila još jedan bazen

Gradski bazen Dobrinja je privremeno zatvoren i neće raditi...

Danas žrijebanje političkih subjekata za utvrđivanje redoslijeda na glasačkom listiću

U skladu sa Izbornim zakonom Bosne i Hercegovine i...

Direktan sudar kombija i auta: Četiri osobe povrijeđene

U Kaknju se u ranim jutarnjim satima dogodila teška...

Pljuskovi širom zemlje će rashladiti BiH, evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

U Bosni pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i...