Ona je najljepša bh. djevojka u 2014. godini: Upoznajte Isidoru Borovčanin sa Pala

/

Titulu najljepše djevojke BiH u 2014. godini osvojila je Isidora Rovčanin sa Pala, lentu prve pratilje ponijela je Antonija Vučić, dok je druga pratilja Belma Ibrahimović.

Večeras je u hotelu Terme na Ilidži održan 19. po redu izbor za Miss BiH za Miss svijeta, a gledaoci su svečani izbor najljepše bh. djevojke u 2014. godini mogli da prate u direktnom televizijskom prenosu putem Federalne televitzije i RTRS-a.   

Lentu Miss šarma ponijela je Edina Pašalić, Miss interneta je Medina Iskrić, Miss fotogeničnosti Munevera Muratović, dok je za Miss televotinga izabrana Marijana Bjelica.

Titulu najljepše djevojke BiH u 2014. godini osvojila je Isidora Rovčanin sa Pala, lentu prve pratilje ponijela je Antonija Vučić, dok je druga pratiljaBelma Ibrahimović.

(DEPO.BA)

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Dobojska obilaznica na koridoru 5c biće gotova krajem 2025.

U dijelu koridora 5c kroz Republiku Srpsku oko dobojske...

27 kilograma zlata za Dom kulture u Tešnju: Priča o Safetu Hadžihasiću

Grad Tešanj je između 1463. i 1521. godine, prelazio...

Tešanj tokom noći pogođen nizom teških krađa: Ovo su detalji policijske istrage

Građani Tešnja su nas rano jutros obavijestili o pet...

Sinoć u Tešnju opljačkano pet poslovnih objekata

Prema informacijama koje smo dobili od naših sugrađanja, sinoć...