Organizacija RVI općine Tešanj nastavlja obilazak svojih članova

/

U sklopu aktivnosti rada predsjedništva Organizacije RVI općine Tešanj, danas predsjednik Muharem Sejdić i član predsjedništva Saveza RVI ZDK, Jusuf Rakman su obišli RVI članove Organizacije, a koji i dalje uspješno posluju u vlastitim firmama.

Delegacija je posjetila firmu “Subašić” u Jelahu, gdje su predstavnike RVI primili Fahir Subašić i Fahrudin Subašić. Nakon ugodnog razgovora, delagacija RVI se uputila prema Refiku Saltagiću, vlasniku motela-restorana “Mračaj”. Posljednja posjeta za danas je upriličena Džaferu Alkazu u firmi “Eko-Hari-M”.

Prema riječima predsjednika Muharema Sejdića, cilj ovakvih posjeta je saznati da li neko od članova RVI ima problema, kakvog su zdravlja, ali i pokazati da ih njihova Organizacija ne zaboravlja.

Inače treba napomenuti da je organizacija RVI općine Tešanj, jedna od najbolje uređenih na prostoru ZDK, te da kontinuirano radi na pomoći svojim članovima u skladu sa mogućnostima Organizacije.

Prema planiranim aktivnostima, posjete članovima RVI nastavit će se i u narednom periodu.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Direktor Mann+Hummel: Svake godine rastemo, pokazujemo da se u BiH može uspjeti

Kompanija Mann+Hummel BA iz Tešnja, koja slovi za jednu...

Hoće li Trojka sa strankom „Naprijed“ u Tešnju predstaviti zajedničkog kandidata za Načelnika?

Pripreme za lokalne izbore, zakazane za oktobar 2024. godine,...

U posljednja 24 sata Tešanj bogatiji za tri bebe

U izvještaju Službe civilne zaštite stoji kako su na...

JP RAD Tešanj: Podjela kompostera za selekciju komunalnog organskog otpada

Realizacija projekta besplatna dodjela 166 kompostera za selekciju komunalnog...