Trojica Bošnjaka pretučena u Prijedoru, policija se ne oglašava

/

Sinoć su u Prijedoru ispred pekare Kozara pretučena trojica Bošnjaka. Grupa Srba ih je pitala: “Jeste li vi balije, odakle ste”, a zatim su nasrnuli i brutalno pretukli mladiće, prenosi novinska agencija Patria. 

Nakon što su se ovi samo osmijehnuli, iz čista mira oni su skočili na njih, i nanijeli im teške tjelesne povrede. Na slikama je Almir Okić, jedan od povrijeđenih.

“Da bi vašu opredjeljenost za budućnost, mi Bošnjaci shvatili ozbiljno, gradonačelniče, vrijeme je da kažnjavate ove nasilnike?!A vrijeme je da naš politički vrh jednom krene raditi svoj posao. Jer ovo je samo jedan u nizu napada na Bošnjake u Prijedoru ovog ljeta. Obavijestio sam i predsjednika skupštine grada Seada Jakupovića oko ovoga i očekujem predsjedniče da nešto poduzmete, JER OVO JE POSTALO NEPODNOŠLJIVO” napisao je na svom profilu na Facebooku Omer Redžić, imam Čaršijske džamije.

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Banke iz FBiH nude povoljnije kamate za građane RS-a nego banke iz Banje Luke

Organizacioni dijelovi banaka sa sjedištem u Federaciji BiH građanima,...

Promjene na tržištu rada: U FBiH porasla nezaposlenosti, u RS i Brčkom se smanjenje”

Na dan 31.7.2024. u Bosni i Hercegovini je bilo...

Pacijenti ogorčeni: Zatvoren centar za vantjelesnu oplodnju koji finansira FBiH

Poliklinika “New life” u Sarajevu, jedan od centara za...

Penzioneri u FBiH pišu peticiju kojom traže povećanje penzija

U Federaciji Bosne i Hercegovine počela je isplata augustovskih...